De kleuren van Terschelling

“Rode wolken, blauwe lucht, gele halmen, groen gras, wit zand, dat is ’t wapen van Schellingerland.” Ontdek zelf de vijf kleuren uit de vlag van Terschelling tijdens deze prachtige wandelroute.

De wandelroute start op het witte zand van Terschelling en voert u van het strand naar groene duinvalleien. Onder de blauwe lucht vervolgt u uw pad door golvend duingebied met geel helmgras, naar stuifzandplekken en open duin. U komt door het Hoornse bos, met zandpaden en langs een Eendenkooi. Onder de rode wolken en de ondergaande zon eindigt de wandeling met een kopje koffie in Midsland.
Een prachtige wandelroute van ca. 12 kilometer, langs de natuur van Terschelling, welke natuurlijk op haar mooist is in het voor- of najaar.

Overnachten in De Oude Duin

Wilt u deze wandelroute van ca. 12 kilometer graag lopen, maar zoekt u nog een overnachtingsplek? Aan de rand van het dorp Hoorn ligt een prachtige verbouwde boerderij, een vakantiehuis voor 8 personen (De Oude Duin), voorzien van alle luxe en comfort, met houtkachel, vloerverwarming en verschillende zitjes in de grote tuin. In het najaar boekt u al een midweek voor de zeer aantrekkelijke prijs van € 475,- U kunt deze vakantiewoning ook huren samen met studio Sophietje, een studio voor 2 personen. Ook met Kerst en tijdens de jaarwisseling is de woning nog vrij!