De vuurtoren van Egmond beklimmen

Jaarlijks wordt op de zaterdag voor vaderdag in Egmond de Visserijdag gehouden. Een dag vol nostalgie, muziek en lekker eten. Traditioneel zal de aftrap voor de Egmondse Visserijdag op vrijdagavond zijn met een herdenking voor de vissers die op zee gebleven zijn. Op zaterdag staat Pompplein en omgeving bol van de activiteiten. Shantykoren zingen de mooiste zeemansliederen, er zijn prachtige tentoonstellingen over het verleden van Egmond en er kan een rondrit met een treintje door het dorp gemaakt worden. Er zijn allerlei kraampjes waar oude scheepsambachten worden getoond en heerlijke vis gegeten kan worden. Natuurlijk wordt er in Egmond ook vers gerookte paling verkocht, het ideale vaderdagsgeschenk. 

Uitzicht vanaf de vuurtoren


Heel bijzonder is dat de vuurtoren van Egmond de hele dag door beklommen kan worden. Kaartjes kun je halen bij het boothuis van de KNRM, 300 meter van de vuurtoren.

Heb jij een vakantiehuis aan de Noord Hollandse kust gehuurd via Fijnopvakantie? Kom dan genieten op de Visserijdag in Egmond!

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen VVV
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal