Doutzen op het strand

Door Silke op zaterdag 31 december 2016.

Doutzen Kroes is in 1985 geboren in Friesland en waarschijnlijk het bekendste Nederlandse fotomodel. Zij brak internationaal door als model in de Victoria’s Secret show. In de jaren daarna liep zij modeshows voor onder grote modemerken zoals Versace, Dolce & Gabbana, Ralph Lauren en Viktor & Rolf.

Doutzen houdt van de Wadden

Als klein kind ging Doutzen regelmatig met haar ouders op vakantie op de Waddeneilanden. Ook tegenwoordig komt ze nog graag op Texel, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Ze heeft oog voor de natuur en als ze op het strand loopt en afval ziet liggen raapt ze het op. De liefde van Doutzen voor de Wadden inspireerde het drankje Rivella voor een mooie reclamecampagne waarin zij de hoofdrol speelt.

De afgelopen maanden is Doutzen namens het frisdrankmerk op de Waddeneilanden geweest om aandacht te vragen voor een schoon strand. Tijdens de actieperiode heeft Rivella voor iedere verkochte fles een sponsorbedrag aan Stichting De Noordzee gegeven. Daarmee kan telkens 1 m2 Waddenstrand schoongemaakt worden.  

Breedste strand van Europa

De stranden op de Waddeneilanden zijn uitzonderlijk breed. Het strand aan de oostkant van Schiermonnikoog is zelfs officieel het breedste strand van Europa! Als u op vakantie op een van de Waddeneilanden bent zult u merken dat, zelfs in het hoogseizoen, er op het strand ruimte genoeg is voor iedereen. Dankzij de hulp van Doutzen zijn het ook nog eens heerlijk schone stranden!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Waar komt het zand aan de kust vandaan?

Door Petra op woensdag 5 augustus 2015.
Categorieën:Kust

Vind je het ook zo heerlijk om op een warme zomerdag met je blote voeten op het strand door het zand te lopen. Of in de winter lekker over het zand te joggen? Maar heb jij je wel eens afgevraagd waar al dat zand op onze stranden eigenlijk vandaan komt?

Lees verder >

Paardrijden op de Wadden

Door Silke op vrijdag 17 maart 2017.

Paardenliefhebbers zijn gek op de Waddeneilanden. Niet zo gek natuurlijk, want wat is er mooie dan te paard te genieten van de natuur, te galopperen over het strand bij ondergaande zon of rustig vanuit het zadel te genieten van het duinlandschap.

Op de verschillende Waddeneilanden zijn er genoeg mogelijkheden om een mooie rit te paard te maken. Wij zetten de mogelijkheden op de drie grootste Waddeneilanden graag op een rijtje.

Lees verder >

Fietsen rond Bergen en Schoorl

Door Silke op maandag 6 juni 2016.

Noord Kennemerland is de regio rond de plaatsen Alkmaar, Bergen, Castricum, Graf De Rijp, Heerhugowaard, Heiloo, Langedijk en Schermer. Het is een heerlijk fietsgebied vol afwisseling in landschap en met prachtige natuur. Het ene moment fiets je tussen de polders rond Langedijk en Schermer terwijl je een paar kilometer verderop in het afwisselende duinlandschap van het Noord Hollands Duinreservaat rijdt. Het strand is nooit ver weg en op de fiets kom je op de mooiste, stille plekjes langs de kust.

Lees verder >