Doutzen op het strand

Doutzen Kroes is in 1985 geboren in Friesland en waarschijnlijk het bekendste Nederlandse fotomodel. Zij brak internationaal door als model in de Victoria’s Secret show. In de jaren daarna liep zij modeshows voor onder grote modemerken zoals Versace, Dolce & Gabbana, Ralph Lauren en Viktor & Rolf.

Doutzen houdt van de Wadden

Als klein kind ging Doutzen regelmatig met haar ouders op vakantie op de Waddeneilanden. Ook tegenwoordig komt ze nog graag op Texel, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Ze heeft oog voor de natuur en als ze op het strand loopt en afval ziet liggen raapt ze het op. De liefde van Doutzen voor de Wadden inspireerde het drankje Rivella voor een mooie reclamecampagne waarin zij de hoofdrol speelt.

De afgelopen maanden is Doutzen namens het frisdrankmerk op de Waddeneilanden geweest om aandacht te vragen voor een schoon strand. Tijdens de actieperiode heeft Rivella voor iedere verkochte fles een sponsorbedrag aan Stichting De Noordzee gegeven. Daarmee kan telkens 1 m2 Waddenstrand schoongemaakt worden.  

Breedste strand van Europa

De stranden op de Waddeneilanden zijn uitzonderlijk breed. Het strand aan de oostkant van Schiermonnikoog is zelfs officieel het breedste strand van Europa! Als u op vakantie op een van de Waddeneilanden bent zult u merken dat, zelfs in het hoogseizoen, er op het strand ruimte genoeg is voor iedereen. Dankzij de hulp van Doutzen zijn het ook nog eens heerlijk schone stranden!

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen VVV
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal