Doutzen op het strand

Door Silke op zaterdag 31 december 2016.

Doutzen Kroes is in 1985 geboren in Friesland en waarschijnlijk het bekendste Nederlandse fotomodel. Zij brak internationaal door als model in de Victoria’s Secret show. In de jaren daarna liep zij modeshows voor onder grote modemerken zoals Versace, Dolce & Gabbana, Ralph Lauren en Viktor & Rolf.

Doutzen houdt van de Wadden

Als klein kind ging Doutzen regelmatig met haar ouders op vakantie op de Waddeneilanden. Ook tegenwoordig komt ze nog graag op Texel, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Ze heeft oog voor de natuur en als ze op het strand loopt en afval ziet liggen raapt ze het op. De liefde van Doutzen voor de Wadden inspireerde het drankje Rivella voor een mooie reclamecampagne waarin zij de hoofdrol speelt.

De afgelopen maanden is Doutzen namens het frisdrankmerk op de Waddeneilanden geweest om aandacht te vragen voor een schoon strand. Tijdens de actieperiode heeft Rivella voor iedere verkochte fles een sponsorbedrag aan Stichting De Noordzee gegeven. Daarmee kan telkens 1 m2 Waddenstrand schoongemaakt worden.  

Breedste strand van Europa

De stranden op de Waddeneilanden zijn uitzonderlijk breed. Het strand aan de oostkant van Schiermonnikoog is zelfs officieel het breedste strand van Europa! Als u op vakantie op een van de Waddeneilanden bent zult u merken dat, zelfs in het hoogseizoen, er op het strand ruimte genoeg is voor iedereen. Dankzij de hulp van Doutzen zijn het ook nog eens heerlijk schone stranden!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Van zeewater drinkwater maken?

Door Silke op dinsdag 12 april 2016.
Categorieën:KustNieuws

Als je op vakantie aan de kust bent, en je kijkt  vanaf het strand staat uit over zee, krijg je al snel het gevoel hoe enorm groot de zee eigenlijk is. En dat klopt. Maar liefst 71% van het totale oppervlak van onze aarde bestaat uit water. De schatting is dat er maar liefst 1,4 miljard kubieke kilometer aan water op aarde is.

Lees verder >

Ik wil mijn vakantiehuis (nog) beter verhuren

Door Peter op woensdag 11 februari 2015.

Heeft u een vakantiehuis aan de Nederlandse kust en wilt u dit huis (nog) beter verhuren? Door een samenwerking met Fijn op Vakantie zult u verrast zijn door het grote aantal boekingen - ook buiten de vakantieperiodes. Bent u benieuwd hoe dat kan? Hieronder leest u de verklaring van ons succes. Wellicht een goede aanleiding om eens contact op te nemen over de verhuur van uw vakantiehuis!

Lees verder >

Golven onder water

Door Silke op maandag 13 juni 2016.
Categorieën:KustNatuur

De meeste mensen die een vakantie aan zee doorbrengen, zullen gefascineerd raken door de continue beweging van de zee. De golven rollen onvermoeibaar af en aan.

Wind bepaalt de richting en de hoogte van de golven die we aan het strand zien. Wind uit het noorden betekent dat de golven naar het zuiden rollen. Harde wind betekent hoge golven. Maar ook zonder wind zijn er toch golven. Die zijn het gevolg van wind ver op zee of harde wind van een aantal dagen geleden.

Lees verder >