Festivals in Zeeland

Liefhebbers van een feestje huren graag een vakantiehuis in Zeeland. In de provincie in het Zuidwesten van ons land worden - zowel aan de kust en in het binnenland - een groot aantal unieke festivals georganiseerd. Muziek, film, cultuur, lekker eten en drinken … in Zeeland is er altijd een goede reden voor een feestje.

Wij zetten de leukste festivals op een rij:

Concert at Sea
Ooit begonnen als een feestje van de Zeeuwse popgroep Bløf is ‘Concert at Sea’ op de Brouwersdam uitgegroeid tot een driedaags festival waar tienduizenden mensen op afkomen. De unieke locatie zorgt voor een heel bijzondere sfeer.
Meer informatie: concertatsea.nl

Film by the sea
Dit unieke filmfestival in Vlissingen wordt jaarlijks in september gehouden. Geniet 10 dagen lang van prachtige films. Op de boulevard kunt u zomaar een bekende acteur of regisseur tegenkomen.
Meer informatie: filmbythesea.nl

Jazz in Zeeland
In 2016 besloten Scheldejazz Terneuzen en Jazzfestival Middelburg samen verder te gaan onder naam ‘ZeelandJazz’. In juni kunnen jazzliefhebbers een week lang genieten van de mooiste jazz optredens.
Meer informatie: zeelandjazz.nl

Vestrock
In het oude vestingstadje Hulst wordt jaarlijks aan het einde van mei een dampend muziekfestival gevierd. Naast optredens van de leukste popbandjes zijn er theateroptredens en lezingen. Vestrock Junior is de speciale familiedag op het festival.
Meer informatie: vestrock.nl

Muziekfestival van Zeeuws-Vlaanderen
Bent u liefhebber van klassieke muziek? Kom in oktober naar Zeeuws-Vlaanderen. Tijdens het Muziekfestival van Zeeuws-Vlaanderen treden nationale en internationale bekende klassieke muzikanten op.
Meer informatie: festival-zvl.nl

Mosseldag Yerseke
Yerseke is hét mosselcentrum van Europa. Jaarlijks, op de derde zaterdag van augustus, wordt in Yerseke de Mosseldag gevierd. Overal in deze gezellige havenplaats eet u heerlijke mosselgerechten, u kunt meevaren met een kotter op de Oosterschelde en gezellig rondstruinen op de braderie.
Meer informatie: yersekepromotie.nl

Huur een huis in Zeeland

Komt u dit jaar ook zo’n prachtig Zeeuws festival bezoeken? Huur dan een vakantiehuis in Zeeland via Fijnopvakantie.nl

De zekerheid van: