Film op Terschelling

Als sinds 2009 staat Terschelling in november in het teken van de film. Vier dagen lang kunt u tijdens de Terschellinger Filmdagen genieten van maar liefst 75 films uit 30 verschillende landen.

Op 15 verschillende locaties worden films vertoond aan een klein of een wat groter publiek. Want de plekken waarop je film kunt kijken zijn bijzonder. U kunt terecht in het Westend Theater, Hotel NAP, hotel Oepkes, het voormalige kerkje de Kraak, de Doopsgezinde kerk, het natuurmuseum, discotheek de Braskoer en het Dorpshuis, maar dit jaar kunt u ook films kijken op onverwachte plekken.

De zogenaamde ‘’specials’’ worden vertoond op unieke plekjes. U boekt een film op basis van de titel en u krijgt een dag, tijdstip en locatie op een later moment te horen. Bereid u voor op een unieke filmervaring….

Filmquiz tijdens de Filmdagen

De filmquiz in het Amsterdamsch Koffijhuis in Hoorn heeft de afgelopen jaren een prachtige reputatie opgebouwd. Op de zaterdag tijdens de Terschellinger Filmdagen kunt u vanaf middernacht terecht in het ‘’filmcafé’’. De winnaar krijgt een koel glas bier en een kus van de quizmaster en u steekt er zeker veel van op!

Films voor kinderen op Terschelling

Ook aan de kinderen is gedacht tijdens de Terschellinger filmdagen. In het weekend worden een aantal speciale kinderfilms vertoond.

Programma van de Terschellinger filmdagen

Op de website van de filmdagen vindt u het volledige programma van het festival en kunt u online kaartjes kopen.

Vakantiehuis op Terschelling

Voor een vakantiehuis op Terschelling tijdens de filmdagen kijkt u natuurlijk op de website van Fijn op Vakantie. Wij verhuren de leukste vakantiehuizen op Terschelling

De zekerheid van: