Filmfestival aan de Noordzee

Bent u een liefhebber van een vakantie aan de Zeeuwse kust? Kijkt u graag naar een mooie film? Dan wordt het tijd dat u het festival Film by the Sea leert kennen!

Dit unieke Zeeuwse festival is ontstaan in 1999 en wordt jaarlijks georganiseerd. Het festival is bekend geworden met de vertoning van boekverfilmingen en dient als podium voor voorpremières van zowel grote commerciële films als arthouse films die nog geen distributeur in Nederland hebben.

Festival in Vlissingen

Cine City in Vlissingen is de bioscoop waar alle films gedurende tien dagen in september worden vertoond. De laatste jaren groeit het aantal bezoekers. Afgelopen jaren kwamen meer dan 45.000 bezoekers naar Film by the Sea.

Zeker doen in Vlissingen

Vlissingen is een prachtige oude stad. Heeft u een bezoek aan de bioscoop gepland tijdens Film by the Sea? Kom dan lekker op tijd en geniet nog even van de stad. Wij geven u onze top drie van zaken die u bij een bezoek aan Vlissingen zeker moet doen!

1 De boulevard van Vlissingen
Van de boulevard heeft u een prachtig uitzicht over de Westerschelde en het badstrand.

2 Zeeuws maritiem museum
Maak kennis met de maritieme geschiedenis van Vlissingen in dit prachtige museum

3 Strand van Vlissingen
Het badstrand is een breed strand dat direct vanaf de boulevard bereikbaar is.

Genieten in Zeeland

Een bezoek aan het festival in Vlissingen is niet compleet zonder te hebben genoten van de heerlijke Zeeuwse keuken en een paar nachtjes te verblijven in een vakantiehuis in Zeeland. Bij Fijn op Vakantie kiest u uit tientallen vakantiehuizen in Zeeland.

 

De zekerheid van: