Gratis WiFi in Zeeland

De behoefte aan internet onderweg wordt steeds groter. Vrijwel iedere mobiele telefoon in Nederland is tegenwoordig een smartphone en we willen ook buitenshuis onze mail checken, een post op Facebook plaatsen of op buienradar controleren of het wel klopt dat het niet regent!

WiFi Zeeland

Ben jij op vakantie in een vakantiehuis in Zeeland en wil je gratis het internet op? Dan kun je sinds kort gebruik maken van WiFi Zeeland. Hiermee heb je de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van draadloos internet in maar liefst 18 gemeentes in de provincie.

Op dit moment zijn dat in Zeeuws Vlaanderen de gemeenten Hulst, Terneuzen, Breskens, Cadzand Bad, Sluis en Oostburg. Op Walcheren heb je gratis internet in Middelburg, Veere en Vlissingen. Op Tholen in Sint Annaland, Sint Maartensdijk en het dorp Tholen. Op Schouwen Duiveland natuurlijk in Renesse, in Burgh-Haamstede en Zierikzee en op Noord Beveland is WiFi Zeeland te gebruiken in Colijnsplaat, Kamperland en Kortgene.

Tips voor het gebruik van WiFi Zeeland
De aanbieders van WiFi Zeeland geven de gebruikers nog wel wat tips:

  • De snelheid van het netwerk is beperkt. Gebruik het netwerk niet voor zware toepassingen zoals het bekijken van online video.
  • Kies voor een plek in de gemeente met een goed bereik. Dan is je snelheid het hoogst
  • WiFi Zeeland is een open netwerk. Verstuur liever geen vertrouwelijke informatie
  • Banken en social media werken met een beveiligde site, herkenbaar aan https en een slotje in de statusbalk. Log alleen in als je dat slotje ziet.
De zekerheid van: