Groepsaccommodatie aan de kust huren

Door Silke op maandag 15 augustus 2016.

Met zijn allen op vakantie, dat moet je gewoon af en toe doen. Gezellig met familie, collega’s of vrienden een paar dagen erop uit. Met zijn allen een groot huis aan de Nederlandse kust. Overdag lekker uitwaaien aan het strand en ’s avonds gezellig bij elkaar. Hoe klinkt dat?

Groepshuis voor iedereen

Eigenlijk is er altijd wel een aanleiding om een weekendje of een midweek met een groep te plannen.

In ons drukke leven hebben we vaak regelmatig contact met vrienden via social media, maar het is natuurlijk veel gezelliger om samen een paar dagen door te brengen in een luxe groepshuis aan de kust. Samen koken, barbecueën en een goed glas wijn drinken op het terras van je huis of voor de open haard.

Misschien wil je weer eens echt bijpraten met je familie. Broers, zussen, ouders, tantes en ooms uitnodigen om met kinderen en aanhang lekker te genieten van de duinen en het strand en dan ’s avonds met zijn allen verhalen van vroeger uit te wisselen.

Ook met je collega’s kan een verblijf in een groepshuis aan zee een prima idee zijn. Je leert elkaar op een heel andere manier kennen en een verblijf in een groot huis kan een uitstekende gelegenheid zijn om flink te brainstormen over nieuwe ontwikkelingen op het bedrijf.

Kies jouw groepshuis

Bij Fijn op Vakantie kies je uit een flink aantal grote huizen aan de Nederlandse kust. Dat kan een 24 persoons huis in de duinen bij Groet zijn of een prachtige groepsaccommodatie in Zeeland. Of wat dacht je van een 20 persoons villa op Terschelling

Alle huizen voor meer dan 10 personen

Huur meerdere huizen bij elkaar

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een aantal huizen bij elkaar te huren. Zo is er nog meer privacy voor iedereen, maar kun je toch met elkaar vakantie vieren. Op Buiten Bergen in Schoorl huur je comfortabele buitenhuizen voor 4 tot 6 personen.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

De vuurtoren van Ameland

Door Petra op woensdag 28 mei 2014.

Gaat u deze zomer op vakantie naar Ameland? Vergeet dan niet om een bezoekje te brengen aan de vuurtoren. Waar u ook gaat op Ameland, de vuurtoren is altijd aanwezig en is nu geopend voor publiek. U treft in de vuurtoren op de verschillende verdiepingen exposities aan en ook vertellen oud vuurtorenwachters hier digitaal hun verhalen. Bovenin de vuurtoren is een werkkamer ingericht, zoals deze vroeger door de vuurtorenwachter werd gebruikt.

Lees verder >

Hoe kies ik een goede zonnebril?

Door Silke op vrijdag 24 februari 2017.
Categorieën:KustNieuwsStrand

Gaat u binnen kort genieten van een vakantie vanuit een vakantiehuis aan de Nederlandse kust? Een van de dingen die u bij een bezoek aan het strand niet moet vergeten is een goede zonnebril. Met een mooie zonnebril ziet u er niet alleen goed uit, een zonnebril zorgt ook voor bescherming.

Lees verder >

Vakantiehuis in Julianadorp huren

Door Silke op vrijdag 27 januari 2017.
Categorieën:CultuurKust

Julianadorp aan Zee ligt in de kop van Noord-Holland, direct achter de duinen. Het is een van de weinige badplaatsen van Nederland waar u gratis mag parkeren. Maar dat is zeker niet de enige reden voor een heerlijke vakantie in Julianadorp aan zee. Het strand is breed, schoon en rustig en het dorp heeft uitstekende voorzieningen waaronder een overdekt zwembad, bowlingbanen en een midgetgolfbaan. In het voorjaar wordt het dorp omringd door prachtige bollenvelden.

Lees verder >