Groepsaccommodatie aan de kust huren

Door Silke op maandag 15 augustus 2016.

Met zijn allen op vakantie, dat moet je gewoon af en toe doen. Gezellig met familie, collega’s of vrienden een paar dagen erop uit. Met zijn allen een groot huis aan de Nederlandse kust. Overdag lekker uitwaaien aan het strand en ’s avonds gezellig bij elkaar. Hoe klinkt dat?

Groepshuis voor iedereen

Eigenlijk is er altijd wel een aanleiding om een weekendje of een midweek met een groep te plannen.

In ons drukke leven hebben we vaak regelmatig contact met vrienden via social media, maar het is natuurlijk veel gezelliger om samen een paar dagen door te brengen in een luxe groepshuis aan de kust. Samen koken, barbecueën en een goed glas wijn drinken op het terras van je huis of voor de open haard.

Misschien wil je weer eens echt bijpraten met je familie. Broers, zussen, ouders, tantes en ooms uitnodigen om met kinderen en aanhang lekker te genieten van de duinen en het strand en dan ’s avonds met zijn allen verhalen van vroeger uit te wisselen.

Ook met je collega’s kan een verblijf in een groepshuis aan zee een prima idee zijn. Je leert elkaar op een heel andere manier kennen en een verblijf in een groot huis kan een uitstekende gelegenheid zijn om flink te brainstormen over nieuwe ontwikkelingen op het bedrijf.

Kies jouw groepshuis

Bij Fijn op Vakantie kies je uit een flink aantal grote huizen aan de Nederlandse kust. Dat kan een 24 persoons huis in de duinen bij Groet zijn of een prachtige groepsaccommodatie in Zeeland. Of wat dacht je van een 20 persoons villa op Terschelling

Alle huizen voor meer dan 10 personen

Huur meerdere huizen bij elkaar

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een aantal huizen bij elkaar te huren. Zo is er nog meer privacy voor iedereen, maar kun je toch met elkaar vakantie vieren. Op Buiten Bergen in Schoorl huur je comfortabele buitenhuizen voor 4 tot 6 personen.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Zeeuwse mosselen

Herfst in de duinen

Door Peter op maandag 8 september 2014.
Categorieën:KustNatuur

Normaal gesproken kleuren de bladeren in de Nederlandse natuur vanaf eind september rood, geel en bruin. Door de vroege start van het voorjaar is de natuur nu zo'n 4 weken eerder aan de herfst begonnen. De prachtige herfstkleuren in combinatie met de nazomerzon leveren heerlijke beelden op. 

Ook de natuur in natuurpark de Schoorlse Duinen is op dit moment prachtig. In dit breedste duingebied van Nederland met haar mix van bossen en heide is het genieten op de vele wandel- en fietspaden.

Lees verder >

Vakantiehuis in Noordwijk aan Zee

Door Peter op woensdag 17 december 2014.
Categorieën:Vakantiehuizen

De geschiedenis van Noordwijk als badplaats begon aan het eind van de 19e eeuw. Strandbezoek was in die tijd alleen besteed aan de elite. Zeewater zou een reinigende werking hebben en welgestelde inwoners van Nederland kwamen naar Noordwijk om te genieten van de gezonde zeelucht en het heilzame water.

Lees verder >