Groepsaccommodatie aan de kust huren

Door Silke op maandag 15 augustus 2016.

Met zijn allen op vakantie, dat moet je gewoon af en toe doen. Gezellig met familie, collega’s of vrienden een paar dagen erop uit. Met zijn allen een groot huis aan de Nederlandse kust. Overdag lekker uitwaaien aan het strand en ’s avonds gezellig bij elkaar. Hoe klinkt dat?

Groepshuis voor iedereen

Eigenlijk is er altijd wel een aanleiding om een weekendje of een midweek met een groep te plannen.

In ons drukke leven hebben we vaak regelmatig contact met vrienden via social media, maar het is natuurlijk veel gezelliger om samen een paar dagen door te brengen in een luxe groepshuis aan de kust. Samen koken, barbecueën en een goed glas wijn drinken op het terras van je huis of voor de open haard.

Misschien wil je weer eens echt bijpraten met je familie. Broers, zussen, ouders, tantes en ooms uitnodigen om met kinderen en aanhang lekker te genieten van de duinen en het strand en dan ’s avonds met zijn allen verhalen van vroeger uit te wisselen.

Ook met je collega’s kan een verblijf in een groepshuis aan zee een prima idee zijn. Je leert elkaar op een heel andere manier kennen en een verblijf in een groot huis kan een uitstekende gelegenheid zijn om flink te brainstormen over nieuwe ontwikkelingen op het bedrijf.

Kies jouw groepshuis

Bij Fijn op Vakantie kies je uit een flink aantal grote huizen aan de Nederlandse kust. Dat kan een 24 persoons huis in de duinen bij Groet zijn of een prachtige groepsaccommodatie in Zeeland. Of wat dacht je van een 20 persoons villa op Terschelling

Alle huizen voor meer dan 10 personen

Huur meerdere huizen bij elkaar

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een aantal huizen bij elkaar te huren. Zo is er nog meer privacy voor iedereen, maar kun je toch met elkaar vakantie vieren. Op Buiten Bergen in Schoorl huur je comfortabele buitenhuizen voor 4 tot 6 personen.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Mooist gelegen strandpaviljoen

Door Peter op dinsdag 22 april 2014.
Categorieën:KustUit eten

Langs de Nederlandse kust staan bijna 400 strandpaviljoens. Het aantal van deze veelal tijdelijke restaurants is de laatste jaren gestegen. Het mooist gelegen strandpaviljoen van de Hollandse kust is volgens mij Strandpaviljoen Struin in Camperduin. Het ligt op de laatste duintop voor de Hondsbossche Zeewering. Naar het zuiden kijk je uit over het brede strand, tot IJmuiden aan toe. Richting het noorden zie je, achter het beeld van strandjutter Simon Gutker, de indrukwekkende Hondsbossche Zeewering en het weidse achterliggende polderlandschap.

Lees verder >

Tips voor de ontvangst van gasten in uw vakantiehuis

Door Peter op woensdag 7 januari 2015.

Met het organiseren van een paar kleine zaken zorgt u ervoor dat uw gasten zich direct thuis voelen bij aankomst in uw vakantiehuis. 

Welkomstpakketje
Uw gasten hebben soms een lange, warme reis achter de rug. Een flesje wijn of gekoelde frisdrank, wat fruit en een bosje bloemen op tafel zorgen ervoor dat uw gasten zich echt welkom voelen.

Lees verder >

De lekkerste cocktails voor op het strand

Door Petra op donderdag 16 juli 2015.
Categorieën:Uit eten

Heb je deze zomer een vakantiehuis aan de kust gehuurd? Dan is de kans groot dat je op een avond, na een lekkere dag op het strand, op het terras van een strandpaviljoen beland en denkt: ‘’wat zal ik eens drinken?’’. Bij het ruisen van de zee en een ondergaande zon hoort natuurlijk een zomerse cocktail. Onze top 3 vind je hieronder en mocht je er thuis nog eentje willen maken? Geen probleem. Het recept hebben we eronder gezet!

Lees verder >