Grote evenementen aan het strand

Een vakantie aan het strand is voor veel van ons al evenement genoeg. Flaneren over de boulevard, lekker zwemmen in de branding, bruin bakken in de zon of genieten van een hapje of een drankje in een sfeervolle strandtent…
Maar sommige evenementen op het strand zijn zo bijzonder dat je er bijna een vakantie omheen zou plannen. Wij kiezen de drie mooiste van dat soort – jaarlijks terugkerende - strandevenementen voor je uit

Top 3 strandevenementen in Nederland

Halve marathon van Egmond
De halve marathon van Egmond is een jaarlijks terugkerend atletiekevenement, dat wordt gehouden op de tweede zondag van januari in Egmond aan Zee. Op het programma staat een halve marathon en een kwart marathon voor zowel mannen als vrouwen.
Vakantiehuizen in Egmond aan Zee

Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen
Het jaarlijkse vuurwerkfestival in Scheveningen wordt door circa 200.000 mensen bezocht. Tijdens 2 weekenden in augustus worden er op vrijdag- en zaterdagavond traditiegetrouw twee spectaculaire vuurwerkshows gehouden rond de klok van 21:45 uur en om 22:30 uur. Kijk op de site https://www.vuurwerkfestivalscheveningen.com/ voor alle details.
Vakantiehuizen aan de Zuid Hollandse kust

Concert at Sea
Concert at Sea is een popfestival dat sinds 2006 eind juni wordt georganiseerd door de band BLØF en de Ondernemers Vereniging Renesse. Het is begonnen als een festival van 1 dag, sinds 2008 is het een tweedaags festival. Concert at Sea trekt ruim 30.000 bezoekers per dag en wordt gehouden op de Brouwersdam in Zeeland.
Vakantiehuizen in Zeeland

 

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen VVV
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal