Grote evenementen aan het strand

Door Petra op donderdag 16 juli 2015.
Categorieën:Evenementen

Een vakantie aan het strand is voor veel van ons al evenement genoeg. Flaneren over de boulevard, lekker zwemmen in de branding, bruin bakken in de zon of genieten van een hapje of een drankje in een sfeervolle strandtent… 
Maar sommige evenementen op het strand zijn zo bijzonder dat je er bijna een vakantie omheen zou plannen. Wij kiezen de drie mooiste van dat soort – jaarlijks terugkerende - strandevenementen voor je uit

Top 3 strandevenementen in Nederland

Halve marathon van Egmond
De halve marathon van Egmond is een jaarlijks terugkerend atletiekevenement, dat wordt gehouden op de tweede zondag van januari in Egmond aan Zee. Op het programma staat een halve marathon en een kwart marathon voor zowel mannen als vrouwen.
Vakantiehuizen in Egmond aan Zee

Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen
Het jaarlijkse vuurwerkfestival in Scheveningen wordt door circa 200.000 mensen bezocht. Tijdens 2 weekenden in augustus worden er op vrijdag- en zaterdagavond traditiegetrouw twee spectaculaire vuurwerkshows gehouden rond de klok van 21:45 uur en om 22:30 uur. Kijk op de site http://vuurwerkfestivalscheveningen.nl voor alle details.
Vakantiehuizen aan de Zuid Hollandse kust

Concert at Sea 
Concert at Sea is een popfestival dat sinds 2006 eind juni wordt georganiseerd door de band BLØF en de Ondernemers Vereniging Renesse. Het is begonnen als een festival van 1 dag, sinds 2008 is het een tweedaags festival. Concert at Sea trekt ruim 30.000 bezoekers per dag en wordt gehouden op de Brouwersdam in Zeeland.
Vakantiehuizen in Zeeland

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Met de auto of motor op het strand

Door Silke op vrijdag 24 februari 2017.

In Nederland mag u niet met de auto of motor op het strand komen. Dat is best logisch, want het strand is voor wandelaars en zonaanbidders en de natuur van het Nederlandse duingebied is kwetsbaar.

Toch zijn er in ons land twee uitzonderingen voor degenen die echt heel graag een keer met de auto of motor over het strand willen rijden.

Lees verder >

Rust nodig?

Door Peter op dinsdag 15 april 2014.
Categorieën:Vakantiehuizen

Wat hebben we het druk tegenwoordig. Werk, vrienden, familie, social media... Je zou soms willen dat een dag 30 uur had. Maar pas op: teveel stress en onrust maken je ongelukkig. Met onze 5 praktische tips kunnen je de stress uit je leven te bannen, en de rust in je hoofd terug te halen. Met een helder hoofd krijg je meer voor elkaar, kun je veel beter nadenken en beter genieten van het leven!

 

Tips om stress te voorkomen

 

Lees verder >

Hoe lang duurt de overtocht naar de Waddeneilanden?

Door Silke op woensdag 10 oktober 2018.

Een vakantie op een van onze Waddeneilanden begint al op de boot. Als de boot uit de haven vertrekt en je vanaf de reling uitkijkt over de Waddenzee bekruipt je altijd weer een gevoel van vrijheid, rust en ruimte. De overtocht duurt overigens korter dan je denkt (of misschien wel zou willen).

Hieronder vind je handige informatie over de overtocht naar de verschillende Waddeneilanden.

Lees verder >