Herfst op de Wadden

Texel, Ameland, Terschelling en Schiermonnikoog. Vier prachtige eilanden die 's zomers druk worden bezocht. Terwijl juist in het najaar de mooiste dingen op de eilanden gebeuren. En het is dan ook nog eens heerlijk rustig.

De herfstvakantie staat voor de deur. Een uitgelezen vakantie om met het hele gezin de boot te pakken en heerlijk uit te waaien op het strand van Texel, Terschelling, Schiermonnikoog of Ameland. Wij geven voor elk eiland een verschillende, maar onvergetelijke herfsttip! Kom snel genieten op de Wadden in de herfst!

Krijg de blues op Texel
De blues en de herfst… die passen perfect bij elkaar. Half oktober is ieder jaar het driedaags Bluesfestival in Den Burg, In de kroegen en zaaltjes van Den Burg treden gerenommeerde blues artiesten op. En dan de volgende dag lekker uitwaaien op het strand en eindigen met een bockbiertje van de Texelse bierbrouwerij in een strandtent met open haard. Zou u niet heel snel boeken?
Bekijk de vakantiehuizen op Texel

Lekker film kijken op Terschelling
Als het vroeger donker wordt is er eigenlijk niets fijner dan lekker een mooie film kijken en dicht tegen elkaar aankruipen. Half november wordt op Terschelling het jaarlijkse Filmfestival Terschelling (voorheen Terschellinger Filmdagen) georganiseerd. In unieke locaties zoals de kerk, het dorpshuis en verschillende horecagelegenheden kunt u genieten van de mooiste films, soms met een diner. Zorg dat u vooraf uw kaartje(s) koopt en vergeet niet overdag van een heerlijke strandwandeling te genieten.
Bekijk de vakantiehuizen op Terschelling

Kunst kijken op Ameland
Ameland is een heerlijk Waddeneiland waar in ieder jaargetijde veel te doen is. Maar november is traditioneel de maand van de kunst op Ameland. Het gaat om kunst in de breedste zin van het woord. Geniet van optredens, poëzie, muziek, beelden, schilderijen en projecties. De kunst is op veel locaties te vinden!
Bekijk de vakantiehuizen op Ameland

Wandelen over Schiermonnikoog
Nationaal Park Schiermonnikoog presenteert zichzelf in november als wandeleiland. November is vol met wandelingen en excursies, met of zonder gids. U wandelt door bos, duin & kwelder en over het strand. Wandel naar de Noordertoren, het Bunkermuseum of strandpaviljoen De Marlijn.
Bekijk de vakantiehuizen op Schiermonnikoog

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen VVV
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal