Hoe vind ik huurders voor mijn vakantiehuis?

Op internet heeft u de keuze uit honderden websites waar u uw vakantiehuis kunt promoten. De beste sites zijn goed vindbaar in Google, adverteren op de juiste plek, zijn actief op sociale media en hebben een bestand van klanten aan wie ze regelmatig een nieuwsbrief kunnen sturen.

De meest succesvolle verhuur websites hebben zich gespecialiseerd in een bepaalde ‘’niche’’. Daarmee zorgen ze ervoor dat vakantiegangers met een specifieke belangstelling makkelijker de site vinden en wordt de kans op een reservering vergroot.

Fijn op Vakantie verhuurt uitsluitend mooie vakantiehuizen op maximaal 10 km van de kust. Onze sites zijn zowel in Nederland als Duitsland uitstekend vindbaar op zoektermen die te maken hebben met o.a. ‘’strand’’ en ‘’kust’’. Zoekt u in Google bijvoorbeeld maar eens op vakantiehuis strand, vakantiehuis Schoorl, huis aan de Noord Hollandse kust of huis op Ameland

Huurders die op zoek zijn naar een vakantiehuis aan de Nederlandse kust of op de Waddeneilanden worden op onze sites op hun wenken bediend. Ieder huis wordt uitgebreid gepresenteerd met veel grote foto's, duidelijke informatie over de ligging, de omgeving en het interieur van de huizen. Met onze unieke online beoordelingen geven we bovendien een objectief beeld van alle huizen die we verhuren. En heel belangrijk: onze websites zijn volledig geschikt voor het gebruik op Smartphones en tablets. Meer dan de helft van onze bezoekers gebruikt een mobiel apparaat om een huis te bekijken en reserveren!

Fijn op Vakantie heeft 3 pakketten waaruit u kunt kiezen om uw huis via onze site te promoten. U bepaalt daarmee zelf waar u ons voor wilt inschakelen. Heeft u vragen of wilt u direct meer weten? Neem contact met ons op. 

Bel 088 900 1555 of stuur een email aan info@fijnopvakantie.nl

 
De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen VVV
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal