Holland boven Amsterdam

De provincie Noord-Holland heeft besloten om serieus werk te maken met de promotie van ‘’Holland boven Amsterdam’’. Verschillende VVV’s en ondernemers uit de regio hebben ervoor gekozen om gezamenlijk geld beschikbaar te maken om het mooie gebied boven onze hoofdstad meer onder de aandacht van de toeristen te brengen.

Volgens wethouders en ondernemers zijn er te weinig reisorganisaties en bedrijven die de regio weten te vinden voor het organiseren van reizen, vergaderingen en seminars. De economie in de kop van Noord-Holland profiteert te weinig van de mogelijkheden die ‘’Holland boven Amsterdam’’ kan bieden.

Het échte Noord-Holland

Volgens de initiatiefnemers ligt ten noorden van Amsterdam zo’n beetje alles wat het échte Holland te bieden heeft. Fietsen, wandelen, vissen, zeilen, polders en duinen…. Samen met een rijk historisch aanbod, culinaire streekproducten en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding moet dit meer toeristen kunnen trekken.

Ontdek het echte Holland met Fijn op Vakantie

Wij van Fijnopvakantie.nl zijn het helemaal eens met de initiatiefnemers. De kop van Noord-Holland is prachtig. De duinen zijn breed, de stranden ongerept en rustig en plaatsen zoals Alkmaar, Bergen, Schoorl en Schagen zijn meer dan de moeite waard.

In ons aanbod vindt u dan ook een groot aantal vakantiehuizen aan de kust van de Holland boven Amsterdam. We verhuren tientallen prachtige vakantiehuizen in bijvoorbeeld Bergen, Callantsoog, Egmond, Camperduin en Julianadorp. Of ontdek de kop van Noord Holland vanuit ons park Buiten Bergen, gelegen in het duingebied tussen Bergen en Schoorl.

De zekerheid van: