In de krant: "Mensen boeken op de website of via touroperators, vooral fijnopvakantie.nl"

Wat een leuk bericht! Afgelopen week kwam Fijn op Vakantie voorbij in het Leidsch Dagblad. In een kort interview vertelt verhuurder Marleen van den Bent alles over het reilen en zeilen op familiepark 't Lappennest in Noordwijk aan Zee.

Familiepark 't Lappennest is een echt familiebedrijf. Al in 1948 begon de opa van Marleen met een eenvoudige camping. In de jaren zestig kwamen er vaste huisjes en sinds 2004 ziet het park eruit zoals we het nu kennen: verschillende vakantiehuizen die van alle gemakken voorzien zijn.

Vrijstaande woning met tuin

"Mensen kunnen boeken op onze website of via touroperators, vooral fijnopvakantie.nl", vertelt Marleen. Na een wat rustiger coronatijd trekt de verhuur weer flink aan. Veel Nederlanders bezoeken hun park, maar ook Duitsers weten 't Lappennest te vinden.

Op Fijn op Vakantie biedt 't Lappennest meerdere prachtige vakantiewoningen aan: Lappennest, nog een Lappennest en Meeuwennest. Alle woningen zijn vrijstaand, ruim en gezellig ingericht. Ze zijn geschikt voor 4 personen en hebben een omheinde tuin, zodat de hond ook mee kan.

Gezellige woning met mooie stoelen

Het park ligt bovendien op een ideale locatie. Je kunt lopend naar de kust, maar ook genieten van het gezellige centrum van Noordwijk. Daarnaast sta je in een half uur in Amsterdam of Den Haag. Ideaal!

Lees hier het hele artikel. Enthousiast geworden over vakantie in Noordwijk aan Zee?

Bekijk vakantiehuizen

De zekerheid van: