In de winter naar de kust

De Nederlandse kust is ook in de winter een uniek en prachtig landschap. Het strand en de duinen nodigen uit tot heerlijke wandelingen onder Hollandse wolkenluchten. Opwarmen na een lange wandeling doet u in een van de gezellige strandtenten. Mocht er komende winter weer eens een pak sneeuw vallen, zorg dan dat u na een sneeuwbui als een van de eersten op het strand of in de duinen bent. U zult betoverd raken door het landschap.  Hebt u deze winter een vakantiehuis aan de kust gehuurd en wilt u een echt winterse belevenis meemaken? Ook in de winter is er van alles te beleven aan de Nederlandse kust. Van bijzondere festivals, wandeltochten tot sportieve evenementen. Wij pikken er een aantal voor u uit.

 

Winterse evenementen aan de kust

Fjoertoer Egmond

In november kunt u in Egmond de meest bijzondere wandeling van uw leven maken. Terwijl de duisternis invalt, maakt u een wandeling in het gebied rond Egmond-Binnen, Egmond aan Zee en Egmond aan den Hoef in Noord-Holland. Onderweg wordt u continu verrast door bijzondere licht- en geluidseffecten.

Vakantiehuizen in Egmond

Wonderstroom

Wonderstroom is een bijzonder winters festival dat wordt georganiseerd in het Zeeuwse Vlissingen. In het derde weekend van december kunt u van vrijdag tot en met zondag in het Bellamypark in Vlissingen genieten van vuurshows, lichtshows, straattheater en nog veel meer.

Vakantiehuizen in Zeeland

Schaatsen in Bergen

Vanaf begin december kunt u in hartje Bergen, bij de Ruïnekerk, maar liefst vijf weken lang schaatsen en genieten op de ijsbaan naast de prachtige romantisch verlichte Ruïnekerk. Lampjes in de bomen, "sneeuw" kanonnen, compleet met LED verlichte kerstbomen en natuurlijk een koek en zopie tent voor warme chocomel, erwtensoep en een glaasje Glühwein.

Vakantiehuizen rond Bergen

Vreugdevuur

Traditioneel proberen ze in Scheveningen met oud en nieuw het grootste vreugdevuur van Nederland aan te steken. Daarvoor wordt er al vanaf 27 december een enorme berg hout opgebouwd.

Vakantiehuizen aan de Zuid-Hollandse kust

Nieuwjaarsduik

Op heel veel plekken aan onze kust en op de Wadden kunt u op Nieuwjaarsdag het jaar goed beginnen met een frisse duik in zee. Voor de echte durfal! Neem bijvoorbeeld een duik vanaf het Texelse strand.

Vakantiehuizen op Texel

Winterse vakantiehuizen aan de kust

Een groot aantal vakantiehuizen zijn bij uitstek geschikt voor een verblijf tijdens de koude wintermaanden. Wat dacht u van een vakantiehuis met een eigen sauna, hot tub, jacuzzi, stoomcabine, zonnebank of een sunshower? Of geniet gewoon lekker van een luxe vakantiehuis met openhaard. Laat die kou maar komen!

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen VVV
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal