In de winter naar Egmond

Egmond is natuurlijk een heerlijke bestemming in de zomermaanden. Brede stranden, een uitgestrekt duingebied en een gezellig centrum. Maar wist u dat u zich ook in de winter geen moment hoeft te vervelen als u een vakantiehuis in Egmond heeft gehuurd. Wij geven u de vijf leukste tips voor uitstapjes vanuit Egmond in de wintermaanden.

Top 5 uitjes vanuit Egmond:

Bowlen in Egmond

In hotel Zuiderduin in Egmond aan zee zijn maar liefst 8 bowlingbanen. Lichteffecten geven uw bowling uitje een extra dimensie.

Zee Aquarium Bergen

Het Zee Aquarium in Bergen aan Zee is flink verbouwd en uitgebreid. Piranha’s, zeepaardjes, roggen en haaien bekijkt u in grote aquaria. Helemaal nieuw is het zeehondenduin. Een groot bassin met zeehonden die voorkomen langs de Nederlandse kust.

Shoppen in de 'Bazaar'

Op een half uurtje rijden vanuit Egmond is de meest unieke winkelbelevenis van ons land te vinden. De Bazaar in Beverwijk bestaat uit een aantal hallen waarin 300 winkels en ruim 700 kraampjes zijn ondergebracht. Van tropische vruchten tot laptop’s en van kappers tot springkussens. In de Bazaar zult u zich zeker een dagje vermaken.

Overdekt zwemmen

Is de zee te koud, maar wilt u wel lekker relaxen in het water? Bezoek dan het overdekt zwembad De Beeck in Bergen of de Hoornse Vaart (met golfslagbad) in Alkmaar. In Egmond kunt u terecht in het wellness centrum van Hotel Zuiderduin met Finse, aroma- en kleurensauna’s, Turks stoombad, binnenzwembad en whirlpool.

Overdekt schaatsen

In Alkmaar, op 10 minuten rijden van Egmond aan Zee, ligt ijsbaan De Meent. Hier kunt u het hele jaar terecht in de overdekte ijshal en van half oktober tot half maart is ook de half overdekte 400 meter baan geopend. Schaatsen kunt u ter plekke huren.

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen VVV
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal