Kerst vieren in een vakantiehuis met het hele gezin

Wilt u dit keer eens wat anders met kerst? Lekker relaxed genieten van elkaars gezelschap en geen stress van allerlei verplichtingen? Dan is een vakantiehuis huren met kerst een goed idee.

In een vakantiehuis met kerst bent u er lekker even uit en geniet u met elkaar van de rust, gezelligheid en een heerlijk kerstdiner. Overdag verkent u de nieuwe omgeving om ’s avonds binnen de gezelligheid op te zoeken.

De mooiste vakantieparken in ons eigen land nog beschikbaar met kerst

Bij Fijn op Vakantie verhuren we vrijstaande, luxe vakantiehuizen op een aantal kleinschalige parken op verschillende plekken in ons land. Een aantal huizen is in de kerstvakantie nog niet verhuurd. Wat dacht u van een kerstvakantie aan de Noord-Hollandse kust, in Drenthe of in het Friese merengebied?
Kies vandaag uit de mooiste huizen voor een onvergetelijke kerstvakantie met het hele gezin!

Met kerst met het gezin naar de Noord Hollandse kust

Genieten op vakantiepark Buiten Bergen
Vakantiepark Buiten Bergen ligt ter hoogte van Alkmaar aan de Noord-Hollandse kust. De vrijstaande huizen op dit park liggen elk op een groot eigen terrein en zijn met veel smaak ingericht. Geniet tijdens uw verblijf van een bezoek aan de mooie dorpen Bergen en School, maak een lange strandwandeling of ga lekker shoppen in Alkmaar. Ervaar de rust met kerst in dit deel van ons kustgebied.
Huur een vakantiehuis op Buiten Bergen.

Kerst op park Schoorlse Duinen
Dit vakantiepark met zo’n 30 vrijstaande vakantiehuizen ligt, zoals u al kon vermoeden – direct aan de voet van De Schoorlse Duinen, het hoogst en breedste duingebied van ons land. De huizen zijn compleet en comfortabel ingericht en geschikt voor gezinnen tot 6 personen. In de omgeving is veel te doen; wat dacht u van een mountainbike tocht door het duingebied? Genieten met kerst aan de kust!
Huur een vakantiehuis op Schoorlse Duinen.

Met kerst naar Drenthe

Pure luxe in een heuvelrug villa
Het dorpje Valthe ligt in het oosten van Drenthe, niet ver van de Duitse grens. Het is een eeuwenoud dorp in een prachtige natuurrijke omgeving. Hier liggen de luxe Heuvelrug villa’s. De huizen zijn ruim en sfeervol ingericht en voorzien van luxe privé wellness faciliteiten zoals een sauna, regendouche en sunshower. Een kerstvakantie waarin luxe en rust centraal staan!
Huur een luxe heuvelrug villa.

Met de kerst naar Friesland

Vrijstaande villa’s aan het Tjeukemeer
De mooiste vakantiehuizen van Friesland staan in Delfstrahuizen, een dorpje aan het Tjeukemeer. Op een terrein, direct aan het water, zijn de afgelopen 2 jaar een aantal luxe, rietgedekte vrijstaande villa’s gebouwd. Geniet van de ruimte, een luxe keuken en de wellness voorzieningen in uw eigen villa in het mooie Friese landschap. Dat wordt een kerst om nooit te vergeten.
Huur een luxe villa op park Watervilla’s

Ook zo'n zin gekregen de vakantie met kerst in een vakantiehuis te vieren? Boek direct en u zit met het hele gezin op kerstavond aan de cadeaus in uw eigen vakantiehuis!

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen VVV
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal