Klimdaris: een natuurlijke uitdaging!

Er is zoveel te doen op Terschelling. Je kan er heerlijk fietsen, paardrijden en lekker zonnen op het strand. Allemaal leuke opties, maar ook wel een beetje voor de hand liggend. Ben je nu opzoek naar een verrassend leuk alternatief, of wil je iets uitdagends? Die hebben wij voor je gevonden!

Op West-Terschelling, op zo’n 500 meter van de haven af, vind je het klimparadijs Klimdaris. Dit klimbos biedt voor jong en oud een spannende ervaring in de natuur. Het park beschikt over vier verschillende routes, elk op een andere hoogte, waar je twee uur lang onbeperkt kunt klimmen, klauteren en tokkelen. Dé perfect plek om je kracht en behendigheid te testen. Daarnaast biedt Klimdaris ook groepsactiviteiten aan, voor teambuilding en trainingsdoeleinden. Hier is dus écht voor ieder wat wils. Tot slot is er voor de allerkleinste gasten ook nog een juniorparcours. Hier kunnen kinderen vanaf vier jaar op een veilig hoogte van 1 meter klimmen onder het toeziend oog van ouders of begeleiders.

Na het klimmen en het overwinnen van alle hindernissen kan je bijkomen bij de gezellige horecagelegenheid, natuurlijk met een hapje en een drankje. Is het al wat later op de dag? Blijf dan eten! Klimdaris beschikt namelijk over een uitstekende catering. Opnieuw; er is voor ieder wat wils.

Heb jij ook zo’n zin in een dagje avontuur? Check dan de website van Klimdaris voor openingstijden en voor een reservering.

Na zo'n sportieve dag is het heerlijk om "thuis" te komen in een comfortabel vakantiehuis.

Bekijk hier het aanbod op Terschelling

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen VVV
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal