Lekker uit eten in Egmond aan Zee

Egmond aan Zee heeft nog geen 5000 inwoners. Met maar liefst 28 restaurants in het voormalige vissersdorp zou je zeggen dat de lokale bevolking keuze genoeg heeft om lekker uit eten te gaan! Gelukkig voor de restaurant eigenaren komen er het hele jaar door veel toeristen genieten van het gezellige dorp, de brede boulevard en de heerlijke zandstranden. 

In het centrum, niet ver van de strandopgang, vind je Grand Café/restaurant ''Het Wapen van Egmond''. Naast een sfeervol restaurant kun je hier op het grote verwarmde terras zomers en 's winters genieten van een hapje en een drankje.  En na een lange winterse wandeling over het strand kun je ook plaatsnemen bij de sfeervolle open haard.

Mooie appartementen in Egmond aan Zee

Boven het Wapen van Egmond (en met een eigen entree) zijn 3 fraaie appartementen die door Fijn op Vakantie worden verhuurd. Carpe Diem is een luxe woning voor 6 personen met een groot eigen zonneterras. Zilverzand is geschikt voor 4 personen en heeft ook een eigen terras. Strandliefde ligt op de 2e verdieping en is geschikt voor 2 personen. Vanuit de woonkamer kijk je uit over de strandopgang en de zee. De appartementen liggen op 50 meter van het strand!

Heerlijke erwtensoep

Toen ik afgelopen najaar de appartementen bezocht kreeg ik van de eigenaar een kop erwtensoep aangeboden in het restaurant. Ik weet zeker dat dit de lekkerste snert van Egmond is. Kom je ook snel proeven?

De zekerheid van: