Luxe huis met sauna aan zee

Een bezoek aan de sauna is heerlijk ontspannend. Door het snel verwarmen en afkoelen van je lijf wordt de bloedsomloop gestimuleerd. Omdat de temperatuur in je lijf tijdens een saunabezoek zo’n 1 of 2 graden stijgt, wordt een kunstmatige koorts opgewekt. Hierdoor worden afweerstoffen aangemaakt die je lichaam ‘’schoon’’ maken. Je huid wordt in de sauna bovendien zo’n 10 graden warmer. Daardoor raak je dode huidcellen kwijt.

In het programma van Fijn op Vakantie vind je een flink aantal huizen met een infrarood sauna, een Finse sauna of een natte sauna

Tip voor een luxe vakantiehuis met privé sauna

Net buiten Schoorl en direct aan de rand van natuurpark De Schoorlse Duinen, op slechts 1 kilometer van het strand, ligt het kleinschalige park Duynvallei. De rietgedekte huizen liggen op ruime kavels en hebben een woonoppervlakte van maar liefst 130 tot 150 m2. De inrichting is luxe en compleet. In de meeste huizen op het park is ook een heerlijke privé (infrarood) sauna aanwezig. Boek vandaag nog zo’n luxe huis om eens lekker een paar dagen te genieten. 

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen VVV
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal