Luxe vakantiehuis aan zee

De Rabobank heeft onlangs een rapport gepresenteerd met de cijfers en trends over de verblijfsrecreatie in Nederland. Uit het onderzoek komt naar voren dat we in Nederland steeds luxer op vakantie willen. De trends in het rapport laten zien dat er ook bij de vakantiekeuze steeds meer aandacht bestaat voor duurzaamheid en kwaliteit. Ook blijkt dat eigenlijk niemand meer een vakantie boekt zonder gebruik te maken van online reviews. We blijken graag meerdere keren per jaar (kort) op vakantie te willen en we willen graag kiezen uit een overzichtelijk aanbod met transparante prijzen.

Luxe vakantiehuizen aan zee

Bij Fijn op Vakantie houden we met alle trends rekening. Bij de selectie van onze huizen aan de kust kiezen we voor kwaliteit, luxe en privacy. Zo verhuren we veel vrijstaande huizen en zijn vrijwel alle huizen die we verhuren voorzien van gratis Wi-Fi, een flat screen tv en zijn veel huizen voorzien van luxe boxspring bedden. Vrijwel al onze huizen hebben beoordelingen van vakantiegangers die er eerder zijn geweest. Je kunt op onze site echt lastminute boeken. Zelfs aankomst op dezelfde dag is mogelijk.

Luxe vakantieparken aan zee

Op een luxe vakantiepark van Fijn op Vakantie heb je faciliteiten als internet, speeltuin, sportmogelijkheden en een broodjesservice onder handbereik. En sommige luxe vakantieparken hebben ook een eigen zwembad. Op bijvoorbeeld vakantiepark Buiten Bergen zijn een aantal huizen voorzien van zonnepanelen zodat je volledig energie neutraal vakantie kunt vieren. 

Luxe groepshuizen aan zee

Bij Fijn op Vakantie vind je een ruime keuze uit luxe groepsaccommodaties die op de mooiste plekken aan de kust liggen. Deze luxe groepshuizen hebben vaak wellness voorzieningen zoals een sauna of  jacuzzi. Ideaal voor een familieweekend, vriendenuitje of een vakantie met meerdere gezinnen.

Luxe vakantiehuizen voor 2 personen

Wil je er lekker met zijn tweetjes tussenuit aan de kust? Dan hoeft je vakantiehuis niet zo heel groot te zijn. Maar natuurlijk wil je wel genieten in alle comfort en luxe. Bij Fijn op Vakantie kun je kiezen uit meerdere luxe huizen voor twee personen.

Luxe wellness vakantiehuizen

Wil je eens echt ontspannen en genieten? Wil je lekker relaxen in je eigen sauna of jacuzzi? Of wil je een lekker kleurtje krijgen in je eigen solarium of sunshower? Kies dan voor een wellnes vakantiehuis van Fijn op Vakantie.

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen VVV
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal