Meer verhuren aan de kust

Bent u de trotse eigenaar van een (vakantie-)huis aan de Nederlandse kust? Heeft u plannen om uw appartement, bungalow of villa voor korte of langere tijd te gaan verhuren aan vakantiegangers? Fijn op Vakantie helpt u graag bij het vindbaar en boekbaar maken van uw huis op het internet. Maar ook als eigenaar kunt u een aantal zaken ondernemen om de kans op een succesvolle verhuur te vergroten.

Wij zetten drie tips voor meer verhuur waar u direct mee aan de gang kunt, op een rij:

De beste foto’s

Potentiële gasten bladeren op internet door verschillende sites en presentaties om het vakantiehuis van hun dromen te vinden. Het is belangrijk dat juist uw huis opvalt. Zorg ervoor dat uw huis zo compleet en voordelig mogelijk gepresenteerd wordt. Lees onze 7 tips voor het fotograferen van een vakantiehuis!

Slimme prijsopbouw

Het rendement van de verhuur van uw vakantiehuis wordt bepaald door de inkomsten uit de verhuur. En die hangen samen met een hoge bezetting. U bent met uw vakantiehuis in concurrentie met andere aanbieders. Bekijk wat uw concurrenten vragen en zorg dat uw huurprijs daar niet te veel van afwijkt. Ga ervan uit dat de vraag in de schoolvakanties veel groter is dan daarbuiten. Zorg dan ook voor een slimme prijsopbouw die ervoor zorgt dat uw vakantiehuis juist buiten de drukke vakantieperiodes een aantrekkelijke prijs heeft. Zo zorgt u voor een optimale bezetting.

Verras uw gasten

De beste reclame voor uw vakantiehuis wordt gemaakt door gasten die het hebben gehuurd. Zorg ervoor dat u net even meer doet dan u belooft in de beschrijving. Een bloemetje of een fles wijn bij aankomst, lekkere kussens voor in de terrasstoelen en een kist met boeken en speelgoed voor de kinderen vergroten het vakantieplezier. En zorg dat uw huis brandschoon wordt opgeleverd. Klachten ontstaan in meer dan de helft van de gevallen als een vakantieverblijf niet schoon is.

Wilt u hulp bij het realiseren van de beste verhuur voor uw huis aan de kust? Bij Fijn op Vakantie hebben we veel ervaring in het succesvol verhuren van vakantiehuizen op maximaal 10 kilometer van de Noordzeekust of op de Waddeneilanden. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

De zekerheid van: