Meer verhuren aan de kust

Door Silke op vrijdag 31 maart 2017.

Bent u de trotse eigenaar van een (vakantie-)huis aan de Nederlandse kust? Heeft u plannen om uw appartement, bungalow of villa voor korte of langere tijd te gaan verhuren aan vakantiegangers? Fijn op Vakantie helpt u graag bij het vindbaar en boekbaar maken van uw huis op het internet. Maar ook als eigenaar kunt u een aantal zaken ondernemen om de kans op een succesvolle verhuur te vergroten.

Wij zetten drie tips voor meer verhuur waar u direct mee aan de gang kunt, op een rij:

De beste foto’s

Potentiële gasten bladeren op internet door verschillende sites en presentaties om het vakantiehuis van hun dromen te vinden. Het is belangrijk dat juist uw huis opvalt. Zorg ervoor dat uw huis zo compleet en voordelig mogelijk gepresenteerd wordt. Lees onze 7 tips voor het fotograferen van een vakantiehuis!

Slimme prijsopbouw

Het rendement van de verhuur van uw vakantiehuis wordt bepaald door de inkomsten uit de verhuur. En die hangen samen met een hoge bezetting. U bent met uw vakantiehuis in concurrentie met andere aanbieders. Bekijk wat uw concurrenten vragen en zorg dat uw huurprijs daar niet te veel van afwijkt. Ga ervan uit dat de vraag in de schoolvakanties veel groter is dan daarbuiten. Zorg dan ook voor een slimme prijsopbouw die ervoor zorgt dat uw vakantiehuis juist buiten de drukke vakantieperiodes een aantrekkelijke prijs heeft. Zo zorgt u voor een optimale bezetting.

Verras uw gasten

De beste reclame voor uw vakantiehuis wordt gemaakt door gasten die het hebben gehuurd. Zorg ervoor dat u net even meer doet dan u belooft in de beschrijving. Een bloemetje of een fles wijn bij aankomst, lekkere kussens voor in de terrasstoelen en een kist met boeken en speelgoed voor de kinderen vergroten het vakantieplezier. En zorg dat uw huis brandschoon wordt opgeleverd. Klachten ontstaan in meer dan de helft van de gevallen als een vakantieverblijf niet schoon is.

Wilt u hulp bij het realiseren van de beste verhuur voor uw huis aan de kust? Bij Fijn op Vakantie hebben we veel ervaring in het succesvol verhuren van vakantiehuizen op maximaal 10 kilometer van de Noordzeekust of op de Waddeneilanden. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Bruce Springsteen van de Wadden

Door Silke op vrijdag 10 februari 2017.
Categorieën:CultuurLeuke uitjes

Op 20 april 1955 werd op West Terschelling een bijzonder jongetje geboren. Hessel van de Kooij woonde met zijn ouders en twee broers in een klein huisje en was daar helemaal gelukkig. Rond zijn 16e verjaardag bedacht Hessel dat hij wilde emigreren naar Canada om daar hout te gaan hakken. Dat vonden zijn ouders niet zo’n goed idee.

Lees verder >

Veerdiensten naar de Waddeneilanden

Door Silke op zaterdag 17 december 2016.

Een vakantie in een vakantiehuis op een van onze Waddeneilanden betekent altijd een overtocht met de veerboot. Zo’n vaartocht over de Waddenzee is een fantastisch begin van de vakantie. Zodra u op de boot stapt, heeft u direct het vakantiegevoel!

Uitkijken over het water vanaf het dek met de meeuwen om u heen… reken maar dat de stress van uw drukke leven direct van u af valt.

Lees verder >

Mode aan het strand

Door Silke op vrijdag 10 maart 2017.
Categorieën:NieuwsStrand

Bent u deze zomer op vakantie in een huis aan de kust? Wilt u tijdens een dagje aan het strand een ijsje halen, een drankje drinken in een strandpaviljoen, een wandeling maken langs de vloedlijn of flaneren over de boulevard? Ook al draagt u een mooie bikini of badpak, op sommige momenten tijdens uw stranddag wilt u er natuurlijk modieus bijlopen.

Lees verder >