Meer verhuren aan de kust

Door Silke op vrijdag 31 maart 2017.

Bent u de trotse eigenaar van een (vakantie-)huis aan de Nederlandse kust? Heeft u plannen om uw appartement, bungalow of villa voor korte of langere tijd te gaan verhuren aan vakantiegangers? Fijn op Vakantie helpt u graag bij het vindbaar en boekbaar maken van uw huis op het internet. Maar ook als eigenaar kunt u een aantal zaken ondernemen om de kans op een succesvolle verhuur te vergroten.

Wij zetten drie tips voor meer verhuur waar u direct mee aan de gang kunt, op een rij:

De beste foto’s

Potentiële gasten bladeren op internet door verschillende sites en presentaties om het vakantiehuis van hun dromen te vinden. Het is belangrijk dat juist uw huis opvalt. Zorg ervoor dat uw huis zo compleet en voordelig mogelijk gepresenteerd wordt. Lees onze 7 tips voor het fotograferen van een vakantiehuis!

Slimme prijsopbouw

Het rendement van de verhuur van uw vakantiehuis wordt bepaald door de inkomsten uit de verhuur. En die hangen samen met een hoge bezetting. U bent met uw vakantiehuis in concurrentie met andere aanbieders. Bekijk wat uw concurrenten vragen en zorg dat uw huurprijs daar niet te veel van afwijkt. Ga ervan uit dat de vraag in de schoolvakanties veel groter is dan daarbuiten. Zorg dan ook voor een slimme prijsopbouw die ervoor zorgt dat uw vakantiehuis juist buiten de drukke vakantieperiodes een aantrekkelijke prijs heeft. Zo zorgt u voor een optimale bezetting.

Verras uw gasten

De beste reclame voor uw vakantiehuis wordt gemaakt door gasten die het hebben gehuurd. Zorg ervoor dat u net even meer doet dan u belooft in de beschrijving. Een bloemetje of een fles wijn bij aankomst, lekkere kussens voor in de terrasstoelen en een kist met boeken en speelgoed voor de kinderen vergroten het vakantieplezier. En zorg dat uw huis brandschoon wordt opgeleverd. Klachten ontstaan in meer dan de helft van de gevallen als een vakantieverblijf niet schoon is.

Wilt u hulp bij het realiseren van de beste verhuur voor uw huis aan de kust? Bij Fijn op Vakantie hebben we veel ervaring in het succesvol verhuren van vakantiehuizen op maximaal 10 kilometer van de Noordzeekust of op de Waddeneilanden. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Tips om veilig te zonnen

Door Peter op maandag 2 juni 2014.
Categorieën:ActiefKust

Dat te veel zon slechts is voor je huid weten we eigenlijk allemaal. Maar op zo'n zonnige dag als vandaag zijn we de risico's van onbeschermd zonnen vaak snel vergeten. Het is natuurlijk heerlijk om met korte mouwen en in korte broek of rok van de zon te genieten. Totdat roodverbrande neus en knieën ons aan het eind van de dag herinneren aan de risico's van onbeschermd zonnen.

Ben jij binnenkort in een vakantiehuis van Fijnopvakantie aan de kust? We geven je graag 5 tips om onbezorgd van het mooie weer te genieten!

Lees verder >

Duiken in Zeeland

Door Peter op woensdag 18 maart 2015.
Categorieën:Actief

De wereldberoemde Deltawerken in Zeeland beschermen Nederland tegen de zee. Maar de Deltawerken hebben er ook voor gezorgd dat de provincie Zeeland het grootste kunstmatige onderwater rif ter wereld is geworden. Zeeland is dan ook dé duikprovincie van Nederland. Je vindt in de provincie meer dan 100 duiklocaties, variërend van de rustige plekken aan het Grevelingenmeer tot wrakduiken op grote diepte in de Westerschelde. Op een aantal plekken kun je duiken op de restanten van oude dijken of zelfs verzonken dorpen.

Lees verder >

De mooiste duinwandelingen

Door Peter op zondag 30 november 2014.
Categorieën:ActiefNatuur

Duinen zijn een onmisbare schakel in onze kustverdediging. Geen ander landschap is voor onze veiligheid zo belangrijk als het duinlandschap en het mooiste is: de duinen zijn ook een heerlijke plek voor een lange wandeling. Het hele jaar door! Het duinlandschap is zeer afwisselend met glasheldere meertjes, dichte duinbossen en mooie duintoppen waar je jezelf trakteert op een weids uitzicht. Het strand is nooit ver weg om ook nog even die zilte zeelucht op te kunnen snuiven. 

Lees verder >