Niet op wintersport dit jaar? Kom skiën bij de Schoorlse Duinen!

Op wintersportvakantie gaan zal dit jaar misschien iets lastiger blijken, maar voor degene die écht op de latten willen staat hebben we een oplossing dicht bij Schoorl. Ja heus, gewoon in Nederland!

Skiclub Il Primo in Bergen biedt een fantastisch alternatief voor je jaarlijkse skitrip naar Frankrijk, Italië of Oostenrijk. Aan de rand van de Schoorlse Duinen bevindt zich een skiparadijs van maar liefst 1500 m². De banen zijn 7 maanden per jaar beschikbaar voor het publiek, dus je bent niet langer gebonden aan de vakanties. Dus, zin in een spontane skitrip in december of maart? Bij Il Primo beleef je een wintersportervaring als nooit tevoren!

Je kan er skiën en snowboarden, maar er is ook een 1100 meter lange langlaufbaan. Het ski en snowboard gedeelte bestaat uit een baan voor beginners en één voor gevorderden. Hier vind je voor iedere liefhebber wat wils. Kom lekker een middagje vrij skiën, neem lessen van een professionele instructeur of doe mee aan een heus ski toernooi. Op die manier hoef je geen jaartje over te slaan, en ben je klaar voor het ‘echte’ werk als je volgend jaar gewoon weer naar de Alpen kunt!

Voor meer informatie over skiclub Il Primo en voor de laatste corona maatregelen check je de website. Ben je nou nog op zoek naar een fijne vakantie locatie in de buurt van Schoorl. Kijk hieronder dan eens naar onze mooie gezinsaccommodaties, die op een steenworp afstand van het skipark liggen. Wie weet zien we jou straks op ski’s voorbij komen!

Boek hier bij de Schoorlse Duinen

De zekerheid van: