Nostalgisch vakantie vieren

Wilt u even kort uit de snelle wereld stappen? Even terugkeren naar het Nederland waar men de ruimte had om te spelen en paard en wagen een ideaal vervoersmiddel was.

De uitstraling van de huizen op het vakantiepark De Koningshof doen denken aan die tijd met de Oudhollandse huisjes zoals je die vroeger zag. De inrichting is echter modern en luxe, zodat u kunt genieten van een heerlijke luxe vakantie.

Ook de omgeving is prachtig! Ideaal om uw wintervakantie door te brengen. Het vakantiepark ligt op een unieke locatie tussen Bergen en Schoorl, twee gezellige dorpjes waar in de koude wintermaanden een knusse wintersfeer heerst.  
In de omgeving is het Buitencentrum gevestigd, waar tal van leuke activiteiten te doen zijn voor jong en oud. We zetten de leukste winteractiviteiten voor u op een rijtje:

  • Lichtjeswandeling
    Wandel op 19 december langs de sfeervol verlichte route door de donkere duinen. Onderweg beleef je de stilte van de nacht, afgewisseld met magische momenten. Na afloop staan bij het buitencentrum de vuurkorven klaar om op te warmen.    
  • Uilenballen pluizen
    Samen met een zoekkaart kunnen kinderen te weten komen wat de uil heeft gegeten door de uilenballen uit te pluizen. Na afloop plakken ze de botjes op een kaart, die ze mee naar huis mogen nemen. Leuk om samen te doen!
  • Kerstboom zagen
    Kom naar de Schoorlse Duinen en zaag je eigen kerstboom. Haal sfeer in huis met een verse, geurende boom uit de bossen in de Schoorlse Duinen van Staatsbosbeheer. De Zonnetrein brengt je naar de locatie waar je jouw boom naar keuze zaagt. En natuurlijk ontbreekt de warme chocomelk niet!

Kijk voor meer leuke activiteiten op de website van het Buitencentrum. Zoek je een leuk vakantiehuis in de buurt? Kijk dan eens bij de vakantiehuizen van De Koningshof en stap even terug in de tijd. 
Bekijk hier een leuk filmpje over de inrichting, de sfeer op het park en de prachtige omgeving. 

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen VVV
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal