Responsive website voor vakantiehuizen

De kans is groot dat je deze pagina op een mobiel apparaat leest. Je zult merken dat je - ook op het kleinere scherm van je smartphone of tablet - de tekst goed kunt lezen en dat je niet met je scherm hoeft te schuiven om tekst en afbeelding in het juiste formaat te zien.

Dat is geen toeval. Fijn op Vakantie heeft onlangs een responsive website gelanceerd. 

Door het responsive design van onze site zorgen we dat gebruikers van verschillende apparaten en schermformaten een zo optimaal mogelijke gebruikerservaring hebben. Door de indeling en de content te ontwerpen aan de hand van de beschikbare ruimte, ontstaat een ervaring die beter past bij de manier waarop een website wordt bezocht.

De grootste voordelen van responsive design

1. Navigeren
Het navigeren op een smartphone werkt anders dan op een computerbeeldscherm. Bij sommige websites doet de navigatie het prima met je muis, maar werkt het op een tablet of smartphone eigenlijk niet goed. Responsive design lost dit probleem op.

2. Leesbaarheid
De leesbaarheid van een site wordt sterk bevorderd als de site responsive is. Je hoeft niet meer in te zoomen en de letters zijn meteen groot genoeg om te kunnen lezen.

3. Dataverbruik
Gebruikers van mobiel internet hebben vaak ook een gelimiteerd abonnement (b.v. 200 MB per maand). Dat betekent dat zij het prettig vinden als je mobiele website geen zware bestanden bevat en snel laadt.

4. Inhoud
De content en structuur van onze mobiele site is aangepast aan het apparaat waarmee deze wordt bezocht. Langere teksten zijn in stukken geknipt, de boekstappen verder vereenvoudidgd en bijvoorbeeld ons telefoonnummer is snel bereikbaar vanaf een smartphone. 

Snelheid en gebruikersgemak, dat zijn de sleutelwoorden voor de nieuwe responsive website van Fijn op Vakantie!

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen VVV
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal