Rust nodig?

Door Peter op dinsdag 15 april 2014.
Categorieën:Vakantiehuizen

Wat hebben we het druk tegenwoordig. Werk, vrienden, familie, social media... Je zou soms willen dat een dag 30 uur had. Maar pas op: teveel stress en onrust maken je ongelukkig. Met onze 5 praktische tips kunnen je de stress uit je leven te bannen, en de rust in je hoofd terug te halen. Met een helder hoofd krijg je meer voor elkaar, kun je veel beter nadenken en beter genieten van het leven!

 

Tips om stress te voorkomen

 

1. Maak je alleen druk om nu
Veel mensen maken zich zorgen om hetgeen morgen, volgende week of misschien volgende maand zou kunnen gebeuren. Niet doen. Maak je maximaal zorgen over vandaag. Veel dingen waar je je nu zorgen over maakt, gebeuren helemaal niet!

2. Stop met spijt hebben
Wat is gebeurd is gebeurd. Blijf niet hangen in het verleden, heb geen spijt van wat je hebt gedaan. Op dat moment nam je de keuze die jou het beste leek.

3. Neem tijd voor jezelf
Iedereen heeft af en toe tijd voor zichzelf nodig om rustig na te denken en met niemand rekening te houden. Plan regelmatig een momentje voor jezelf in, waarin je de tijd neemt om lekker te lezen, door de natuur te fietsen, te sporten of te genieten van een goede reep chocolade.

4. Stop met moeten
We denken dat we van alles moeten. En dit moeten leidt tot een gevoel van druk, stress en afkeer. Stop met moeten, en start meer te willen. Je moet geen boodschappen doen, je wilt boodschappen doen. Het is jouw keuze, niets moet.

5. Huur de Waddenlodge
Een paar dagen verblijven in de Waddenlodge op Texel geeft gegarandeerd rust. Deze unieke, zeer exclusieve en vrijstaande lodge voor 4 personen staat in een eigen duinpan met uitzicht over een waterpartij en veel natuur. Plof neer in je deckchair op het balkonterras van 40 m2 en geniet...

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Foto's van mijn vakantiehuis maken

Door Peter op dinsdag 30 september 2014.

Goede foto’s zijn onmisbaar voor een succesvolle verhuur van uw vakantiehuis. Uit ervaring weten we dat potentiële huurders die – online – door lange lijsten met accommodaties bladeren, worden aangetrokken door scherpe, zonnige foto’s. Hieronder 7 onmisbare tips bij het fotograferen van uw vakantiehuis.

 

7 Tips voor het fotograferen van een vakantiehuis

 

Lees verder >

Strandjutten op Texel

Door Peter op woensdag 4 februari 2015.

Na een stevige storm aan de Nederlandse kust moet je zorgen dat je er de volgende ochtend vroeg bij bent! Er spoelen soms heel bijzondere dingen aan op het strand. Tussen de rommel doen strandjutters regelmatig bijzondere vondsten. Wat dacht je van een boei, een vissersnet of ...

Lees verder >

Wat maakt het waddengebied zo uniek?

Denkt u aan het huren van een vakantiehuis op een Waddeneiland? Dan kiest u voor een vakantie in een uniek vakantiegebied. Het waddengebied is ontstaan in de laatste ijstijd, ongeveer 7.000 jaar geleden. Het totale gebied is maar liefst 10.000 km2 groot. Zo’n 4.000 km2 daarvan zijn droogvallende wadplaten. Dat is uniek in de hele wereld.

Lees verder >