Rust nodig?

Wat hebben we het druk tegenwoordig. Werk, vrienden, familie, social media... Je zou soms willen dat een dag 30 uur had. Maar pas op: teveel stress en onrust maken je ongelukkig. Met onze 5 praktische tips kunnen je de stress uit je leven te bannen, en de rust in je hoofd terug te halen. Met een helder hoofd krijg je meer voor elkaar, kun je veel beter nadenken en beter genieten van het leven!

 

Tips om stress te voorkomen

 

1. Maak je alleen druk om nu
Veel mensen maken zich zorgen om hetgeen morgen, volgende week of misschien volgende maand zou kunnen gebeuren. Niet doen. Maak je hooguit zorgen over vandaag. Veel dingen waar je je nu zorgen over maakt, gebeuren helemaal niet!

2. Stop met spijt hebben
Wat is gebeurd is gebeurd. Blijf niet hangen in het verleden, heb geen spijt van wat je hebt gedaan. Op dat moment nam je de keuze die jou het beste leek.

3. Neem tijd voor jezelf
Iedereen heeft af en toe tijd voor zichzelf nodig om rustig na te denken en met niemand rekening te houden. Plan regelmatig een momentje voor jezelf in, waarin je de tijd neemt om lekker te lezen, door de natuur te fietsen, te sporten of te genieten van een goede reep chocolade.

4. Stop met moeten
We denken dat we van alles moeten. En dit moeten leidt tot een gevoel van druk, stress en afkeer. Stop met moeten, en start meer te willen. Je moet geen boodschappen doen, je wilt boodschappen doen. Het is jouw keuze, niets moet.

5. Huur de Waddenlodge
Een paar dagen verblijven in de Waddenlodge op Texel geeft gegarandeerd rust. Deze unieke, zeer exclusieve en vrijstaande lodge voor 4 personen staat in een eigen duinpan met uitzicht over een waterpartij en veel natuur. Plof neer in je deckchair op het balkonterras van 40 m2 en geniet...

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen VVV
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal