Sauna aan zee

De Nederlandse kust is het hele jaar door een bestemming om een paar dagen te ontspannen. In de zomer kunt u genieten van het warme zand en een frisse duik in zee. In de winter gaat er niet boven een lange wandeling langs het strand. Genieten van de frisse wind en de schuimkoppen die dansen op de golven.

Vakantiehuis aan zee met eigen sauna

Na een winterse strandwandeling is er niets fijner dan een uurtje in de sauna door te brengen. Natuurlijk kunt u naar een openbare sauna of wellness gaan, maar wat dacht u van uw eigen sauna in uw vakantiehuis? Bij Fijn op Vakantie verhuren we meerdere vakantiehuizen met een eigen sauna.

Voordelen van een sauna

Een bezoek aan de sauna is populair. Best logisch, want het is goed voor je. Wij zetten de belangrijkste voordelen van een saunabezoek op een rij.

1 Weerstand opbouwen
Juist in de wintermaanden is het belangrijk om uw weerstand versterken. Een saunabezoek zorgt ervoor dat je lichaam beter om kan gaan met temperatuurverschillen. Ook gaat je lichaam door de warmte in de sauna meer witte bloedcellen produceren. Deze helpen om ziektes te bestrijden.

2 Gifstoffen eruit zweten
Gifstoffen verlaten je lichaam door transpiratie. Door de hoge temperatuur in een sauna ga je transpireren en maak je je lichaam van binnenuit ‘schoon’

3 Ontspanning
Tijdens een half uurtje in de privé sauna van uw vakantiehuis komt u helemaal tot rust. In de sauna is geen afleiding, spanning verdwijnt uit uw lichaam en uw hoofd komt helemaal tot rust.

4 Goed voor uw huid
Tijdens een bezoek aan de sauna gaan uw poriën openstaan en wordt de bloedsomloop gestimuleerd. De huidcellen worden hierdoor sneller vernieuwd. Als u zich na een bezoek aan de sauna met een vocht inbrengende crème insmeert ziet u er jaren jonger uit!

5 Gewrichten worden soepel
Spieren en gewrichten worden door de weldadige warmte van een sauna warm en soepel. Pijn in schouders, rug of knieën vermindert direct na een bezoek aan uw eigen sauna!

Kies op onze site uit het aanbod van vakantiehuizen aan de kust met een Finse sauna.

De zekerheid van: