Strandgevoel thuis

Als u aan de Nederlandse kust denkt, waar denkt u dan aan? Het eindeloze uitzicht over de zee? Een drankje op het terras van een strandtent terwijl de zon ondergaat? Het warme zand tussen uw tenen of heerlijk zwemmen in de golven?

Die heerlijke strandsfeer zou u misschien wel het hele jaar door willen hebben. Dat kan! Met onze tips zorgt u ook thuis voor het echte ‘beach-gevoel’.

Kleuren van de kust

De groenblauwe zee, het gele zand, de witte schelpen ... deze kleuren in uw huis zorgen al snel voor een strandsfeer. Gebruik een witte basis waardoor uw kamer groter lijkt. Kies voor dunne, witte gordijnen die het licht nog beter binnenlaten.

Natuurlijke producten

Natuurlijke materialen passen het beste bij de strandsfeer. Kies voor riet, linnen en door zon en zee verweerd hout. Gebruik houten zitmeubels, rotan terrasmeubels en kies voor een rieten lamp als ‘finishing touch’. Met grote, stevige kussens kunnen overal in huis zitplekken worden gecreëerd. Schilder je houten vloer wit en gebruik rieten vloerkleden zodat je overal heerlijk met je blote voeten in huis rondloopt.

Accessoires van het strand

Met mooie strand-accessoires zorg je voor de ultieme strandsfeer in huis. Wandel over het strand en verzamel schelpen, veertjes en aangespoeld hout. Vul een paar glazen weckpotten met witte schelpen en leg het gevonden hout als decoratie neer.

Liever het echte strand?

Erg leuk natuurlijk, zo’n huis in strandsfeer. Maar gaat u liever voor het echte werk? Liever de zon echt in de zee zien zakken dan op een mooie poster? Kies dan voor een van onze vakantiehuizen aan de kust.

Bij Fijn op Vakantie kiest u uit meer dan 500 vakantiehuizen in Zeeland, aan de Zuid- en Noord Hollandse kust en op de Waddeneilanden. Onze huizen liggen nooit meer dan 10 kilometer van het strand en zijn stuk voor stuk beoordeeld op kwaliteit en het echte strandgevoel!

De zekerheid van: