Top 3 steden en dorpen van Zeeuws Vlaanderen

In Zeeuws Vlaanderen vind je prachtige oude steden en dorpen die een bezoekje meer dan waard zijn. Wij selecteren een top 3 die je bij je vakantie vanuit een huis in Zeeland zeker niet mag overslaan!

Fijn op Vakantie top 3 steden en dorpen in Zeeland

Sluis

Jaarlijks wordt het stadje Sluis bezocht door meer dan 5 miljoen toeristen. Terecht wat ons betreft, want dit oude vestingstadje combineert een rijke historie met een Vlaams-Bourgondische sfeer. In het oude centrum struikel je over de vele winkeltjes, restaurants en cafés die zeven dagen per week zijn geopend.

Groede

Groede is een knus, pittoresk en artistiek dorp. De huizen, in de straatjes rond de voormalige Lutherse kerk, hebben schilderachtige geveltjes en zijn gebouwd in Vlaamse stijl. In de pittoreske Slijkstraat maak je kennis met het ambachtelijk leven van het Groede uit de dertiende eeuw. Het straatdecor bestaat uit museumwinkels en historische werkplaatsen.

Hulst

Hulst is één van de best bewaarde vestingsteden van Nederland. Het is een Bourgondische stad met een modern winkelaanbod. Het hele jaar door zijn ook op zondag de winkels open! Tijdens een wandeling over de 3,5 km lange stadswallen heb je een schitterend uitzicht op de gerestaureerde binnenstad.

De zekerheid van: