Trouwen aan zee

Je trouwdag is de mooiste dag van je leven en die vier je natuurlijk uitgebreid met vrienden en familie. Het liefst natuurlijk op een onvergetelijke plek.

Trouwen in het zand

Genieten met je gasten van een onvergetelijk uitzicht over de Noordzee. Toosten met je voeten in de branding en even wegdromen in de armen van je bruid of bruidegom terwijl de zon langzaam in de zee zakt… hoe romantisch wil je het hebben?

Wij van Fijnopvakantie.nl houden wel van een feestje én van de Nederlandse kust. We hebben voor jouw huwelijksdag dan ook de mooiste feestlocaties aan de Nederlandse stranden op een rijtje gezet. Hieronder vind je onze top 3.

Top 3 trouwlocaties aan zee

1. Landgoed Huize Glory (Bergen aan Zee)
In het duingebied van Bergen aan Zee ligt Landgoed Huize Glory. Verscholen in het groen en gelegen op een van de hoogste duinen van ons land is dit een van de mooiste plekken voor een groot trouwfeest.  Het huis heeft een statige, authentieke sfeer en u kunt zalen of het hele restaurant afhuren voor een uniek bruiloftsfeest.

Op zoek naar de mogelijkheid om te overnachten in de buurt van Huize Glory? Bekijk onze vakantiehuizen in Bergen aan Zee of kies voor een verblijf op ons luxe park Buitenbergen.

2. Club Zand (Castricum Aan Zee)
Castricum aan Zee is eigenlijk geen echt dorp. Er wonen geen mensen, maar het strand is er onvergetelijk. Heerlijk rustig en enorm weids. Club Zand is misschien wel de beste trouwlocatie van Noord-Holland voor diegenen die letterlijk met hun voeten in het zand hun jawoord willen geven. Ze hebben bij Club Zand veel ervaring met het geven van (bruilofts)feesten en hun feestzaal heeft direct uitzicht op zee. De beachbar met terras kan tot 200 gasten herbergen. Zie jij jezelf al genieten met je gasten aan zee?

Op zoek naar de mogelijkheid om te overnachten in de buurt van Huize Glory? Bekijk onze vakantiehuizen aan de Noord -Hollandse kust.

3. Vuurtoren van Ameland
De vuurtoren van Ameland is één van officiële trouwlocatie binnen de gemeente Ameland. Trouwen in de vuurtoren doe je buiten de officiële openingstijden op een van de verdiepingen van het gebouw. Hier is plaats voor 25 personen. En daarna natuurlijk een knalfeest aan het strand in een van de strandtenten op Ameland.

Op zoek naar de mogelijkheid om te overnachten in de buurt van de vuurtoren van Ameland? Bekijk onze vakantiehuizen op Ameland.

 

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen VVV
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal