Voorjaar op Texel

Door Peter op woensdag 15 april 2015.
Categorieën:Huisjes op Texel

Texel is het hele jaar door een heerlijke vakantiebestemming, maar in het voorjaar is een bezoek aan ons grootste Waddeneiland extra bijzonder. Wij geven je 3 belangrijke redenen om vandaag nog een vakantiehuis in het voorjaar op Texel te huren. En vergeet daarbij niet: op Texel schijnt de zon net iets meer dan in de rest van Nederland!

Waarom je in het voorjaar naar Texel moet gaan

Bollenvelden 
Misschien wel het best bewaarde geheim van Texel zijn de prachtige bollenvelden op het eiland. Texel heeft grote stukken zandgrond waar tulpen, narcissen, krokussen en hyacinthen uitstekend groeien. Rond Den Hoorn en in de Eierlandpolder in het noorden vind je de heerlijk geurende, prachtig gekleurde velden. De Bloembollenfietsroute leidt je langs de mooiste locaties.  

Lammetjes knuffelen
In het voorjaar worden de Texelse weiden bevolkt door duizenden lammetjes, die voor het ultieme lentegevoel zorgen. De speciale Lammetjesfietsroute van VVV Texel is een prachtige tocht door een schilderachtig landschap. Als je zo’n schattig lammetje wilt knuffelen kun je in het voorjaar terecht op Schapenboerderij Texel.

Orchideeën kijken
Iets later in het voorjaar, vanaf juni, groeien er miljoenen wilde orchideeën op Texel. In de natuurgebieden en zelfs in de wegbermen geniet je van deze prachtige bloemen die in de rest van Nederland uiterst zeldzaam zijn. 

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Onderhoud van mijn vakantiehuis

Door Petra op woensdag 5 augustus 2015.

Zorgeloos uw (vakantie)huis verhuren betekent ook investeren in het behoud van de kwaliteit. Wij adviseren u om jaarlijks een bedrag te reserveren dat u kunt investeren in het onderhoud van uw vakantiehuis. Op die manier behoudt het huis zijn waarde en houdt u tevreden huurders.  De belangrijkste zaken die bij het onderhoud van uw vakantiehuis een rol spelen zetten we hieronder op een rij:

Lees verder >

Nieuwjaar op het strand

Door Silke op maandag 9 november 2015.

Heb jij al plannen voor oud en nieuw? Wat dacht je van een verblijf aan de Nederlandse kust? Zo kun je tijdens de laatste dagen van het jaar gezellig rondstruinen in een van onze mooie kustplaatsen en op nieuwjaarsdag maak je natuurlijk een heerlijke wandeling over het strand! En omdat het winter is, mag je hond vrij rondrennen over bijna alle stranden in Nederland!

Lees verder >

Tips voor de ontvangst van gasten in uw vakantiehuis

Door Peter op woensdag 7 januari 2015.

Met het organiseren van een paar kleine zaken zorgt u ervoor dat uw gasten zich direct thuis voelen bij aankomst in uw vakantiehuis. 

Welkomstpakketje
Uw gasten hebben soms een lange, warme reis achter de rug. Een flesje wijn of gekoelde frisdrank, wat fruit en een bosje bloemen op tafel zorgen ervoor dat uw gasten zich echt welkom voelen.

Lees verder >