Wat is een goede huurprijs voor mijn vakantiehuis?

Als u hebt besloten om uw vakantiehuis (een deel van het jaar) aan derden te gaan verhuren moet u een aantal zaken goed voorbereiden. Denk na over de ideale inrichting van uw vakantiehuis, zorg voor uitstekende foto's om uw huis te promoten en bepaal hoe u ervoor kunt zorgen dat uw gasten zich direct thuis voelen bij aankomst in uw huis. 

Welke huurprijs kan ik vragen voor mijn vakantiehuis?

Een belangrijk onderdeel van de voorbereiding is het bepalen van de juiste huurprijs. De beste manier om de huurprijs van uw vakantieparadijs vast te stellen is een uitgebreid onderzoek te doen naar de prijzen van andere, vergelijkbare huizen in de omgeving. Op internet zijn tientallen sites te vinden waar u eenvoudig het prijsniveau (en de bezetting) van vergelijkbare huizen kunt vinden. 

Zorg in ieder geval voor een slimme opbouw van de prijzen in de verschillende seizoenen. Ga ervan uit dat de vraag naar uw huis tijdens de schoolvakanties vele malen groter is dan voor een verblijf in het laagseizoen. Bedenk ook of u uw huis in bepaalde periodes van het jaar voor een weekend (van vrijdag tot maandag) of een midweek wilt verhuren. Door verblijven korter dan een week mogelijk te maken wordt de kans op een goede bezetting vergroot! Denk ook na of uw huurders nog geconfronteerd worden met bijkomende kosten. Het is in onze ervaring verstandig om zoveel mogelijk ''all-in'' prijzen te hanteren. Hoge kosten voor schoonmaak, bedlinnen of energie kunnen ervoor zorgen dat potentiële huurders afhaken bij het uiteindelijk maken van een reservering voor uw huis.  

Fijn op Vakantie zorgt voor meer boekingen

Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van mooie vakantiehuizen aan de Nederlandse kust. We hebben 3 pakketten waaruit u kunt kiezen om uw huis via onze site te promoten. U bepaalt daarmee zelf waar u ons voor wilt inschakelen en met gemiddeld 30 boekingsaanvragen per huis weet u zeker dat de kans op een goede verhuur via onze site heel groot is! 

Hebt u vragen of wilt u direct meer weten? Neem contact met ons op. Bel 088 900 1555 of stuur een email aan info@fijnopvakantie.nl

De zekerheid van: