Wat kun je doen op Terschelling?

Heeft u zin om een vakantiehuis op Terschelling te reserveren? Tijdens een vakantie op Terschelling hoeft u zich geen dag te vervelen. Natuurlijk kunt u heerlijk fietsen over het natuurrijke eiland of gewoon lekker op het breedste strand van Europa gaan wandelen, maar op het eiland worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Wij geven u onze top vijf!

Top vijf leukste activiteiten op Terschelling

1 Zeehonden kijken
In de Waddenzee bij Terschelling hebben zeehonden het enorm naar hun zin. Met een boot vertrekt u uit de haven van Terschelling om ze van dichtbij in hun eigen leefomgeving te bewonderen. Dat is een belevenis om nooit te vergeten.

2 Blokarten op het strand
Na een korte instructie bent u in staat om helemaal zelfstandig met een ‘’blokart’’ (een soort ligfiets met een surfzeil) over het strand van Terschelling te rijden. Het gevoel van vrijheid is ongekend en u kunt het hele jaar door een rondje maken!

3 Ezelwandeling!
Lui, koppig, eigenwijs? Niets is minder waar. Op Terschelling kunt u met uw eigen ezel een unieke wandeling door de natuur maken. De ezel draagt de goedgevulde picknickmand en/of uw kind. Er zijn verschillende wandelroutes (met gps) beschikbaar.

4 Beleef de duisternis
De Boschplaat op Terschelling is het eerste Dark Sky Park van Nederland. Nergens is het zo donker als hier. Met Staatsbosbeheer kunt u een unieke excursie maken. U rijdt met de Landrover naar de Boschplaat en met behulp van telescopen van de boswachters zijn de sterren goed te bekijken.

5 Bunkers bezoeken
Overal op Terschelling komt u bunkers tegen. De Stichting Bunkerbehoud Terschelling is bezig om een groot aantal weer zichtbaar te maken. Het Tigercomplex is al te bezichtigen! 

De zekerheid van: