Waterschoenen mee naar zee!

Gaat u binnenkort met het gezin op vakantie in een vakantiehuis aan de Nederlandse kust? Dat wordt genieten van zon, zee en strand! Bij het inpakken van de vakantiebagage mogen de waterschoenen daarom niet ontbreken.

Daarom waterschoenen mee
Waterschoenen worden ook wel surf- of zwemschoenen genoemd. Het zijn schoenen gemaakt van rubber of nylon en hebben een antislip zool. Het rubber is waterafstotend en het nylon is juist waterdoorlatend. Een paar waterschoentjes kunt u al voor minder dan Euro 10,- kopen. Bij een vakantie aan het strand zijn ze – vooral voor jonge kinderen – ideaal.

Waterschoenen beschermen voeten
Als u kinderen lekker aan het spelen zijn op het strand of aan de rand van de zee willen ze natuurlijk ongestoord genieten. De waterschoentjes beschermen hun voetjes tegen scherpe takjes, schelpen of steentjes. Ook een ontmoeting met een kwal op het strand verloopt zonder problemen als je waterschoentjes aan hebt.

Ook op warme zomerse dagen zorgen waterschoentjes voor bescherming. Probeer op een zonnige dag maar eens over het hete zand naar de zee te lopen. Op waterschoenen is dat geen probleem! Met de nylon surfschoentjes zijn blote voeten ook nog eens beschermd tegen Uv-straling.

En als het zeewater (nog) wat frisser is, zorgen waterschoentjes er bovendien voor dat kinderen niet te snel afkoelen bij het spelen in het water.

Wandelen langs het strand
Ook volwassenen profiteren bij een dagje aan het strand van de voordelen van waterschoenen. Bovendien zijn waterschoenen heel geschikt bij een lange wandeling over het strand of door de branding. Zwemschoenen zijn licht, hebben een stevige anti-slipzool en geven ondersteuning als u door het mulle zand loopt.

Huur een huis aan zee
Heeft u al zin in een lange wandeling langs het strand? Kijk in ons aanbod van appartementen, chalets, vakantiehuizen en villa’s langs de Nederlandse kust. U vindt ons aanbod op de mooiste plekjes van Zeeuws Vlaanderen tot Schiermonnikoog!

De zekerheid van: