Wie gun jij een fantastisch begin van 2017?

Door Marielle op maandag 12 december 2016.

Wie gun jij een fantastisch begin van het nieuwe jaar 2017?

Fijn op Vakantie geeft een mini midweek (van dinsdag 3 januari tot vrijdag 6 januari 2017) weg naar Duinland A  een 5 persoons geschakeld vakantiehuis vlak aan zee met sauna.

Wat moet je doen: Like en deel Fijn op Vakantie op Facebook en volg Fijn op Vakantie op Instagram

Tag degene in je reactie op Facebook, die jij een mini midweek weg gunt en vertel in één zin waarom. Reageer vóór 21 december, wij maken 23 december de winnaar bekend.

*Voorwaarden voor deelneming

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

'Fruits de mer' in Nederland

Door Silke op maandag 8 augustus 2016.

Ben jij ook zo’n liefhebber van schaal- en schelpdieren? Zeevruchten (in het Frans ‘’Fruits de mer’’) gelden in veel Zuid Europese landen als een ware lekkernij. Garnalen, scampi, kaviaar, sint-jakobsschelpen en kreeft worden in gerechten verwerkt of samen met oesters en mosselen op een plateau met ijs opgediend.

Lees verder >

Lekker uit eten in Egmond aan Zee

Door Peter op woensdag 11 februari 2015.
Categorieën:KustUit eten

Egmond aan Zee heeft nog geen 5000 inwoners. Met maar liefst 28 restaurants in het voormalige vissersdorp zou je zeggen dat de lokale bevolking keuze genoeg heeft om lekker uit eten te gaan! Gelukkig voor de restaurant eigenaren komen er het hele jaar door veel toeristen genieten van het gezellige dorp, de brede boulevard en de heerlijke zandstranden. 

Lees verder >

Jutten op Terschelling

Door Peter op woensdag 3 juni 2015.
Categorieën:CultuurKust

Het verhaal van Sil de strandjutter behoort tot de klassiekers uit de Nederlandse literatuur en speelt zich af rond 1900 op Terschelling. In die tijd heerste op het eiland een duidelijke hiërarchie: in Het West rond de Brandaris woonden de hoge heren, die neerkeken op de overige eilandbewoners zoals die in Midsland. Deze keken op hun beurt weer neer op de boeren van Oosterend, die een hard bestaan hadden en zichzelf moesten zien te redden. Iedere boer was ook strandjutter en struinde het strand af op zoek naar waardevolle spullen.

Lees verder >