Wie gun jij een fantastisch begin van 2017?

Door Marielle op maandag 12 december 2016.

Wie gun jij een fantastisch begin van het nieuwe jaar 2017?

Fijn op Vakantie geeft een mini midweek (van dinsdag 3 januari tot vrijdag 6 januari 2017) weg naar Duinland A  een 5 persoons geschakeld vakantiehuis vlak aan zee met sauna.

Wat moet je doen: Like en deel Fijn op Vakantie op Facebook en volg Fijn op Vakantie op Instagram

Tag degene in je reactie op Facebook, die jij een mini midweek weg gunt en vertel in één zin waarom. Reageer vóór 21 december, wij maken 23 december de winnaar bekend.

*Voorwaarden voor deelneming

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Schoorl en Bergen op hun best

Door Marielle op donderdag 8 december 2016.
Vrijdagmiddag vriest het 4 graden en met mijn gezin rijden we in een auto volgepakt met sinterklaascadeaus naar Schoorl. We gaan een weekendje met zijn vieren naar het park Schoorlse Duinen. Op dit gemoedelijke park zijn alle 47 huizen vrijstaand en door het zomerse geel waan je je al snel op vakantie. In en om ons huis is er veel leef- en speelruimte voor zowel ons als de kinderen. Gelukkig kunnen we de auto voor de deur neerzetten en zo alle cadeaus stiekem naar binnen sluizen. 
 

Lees verder >

Parelroutes in Zeeland

Heeft u een vakantiehuis in Zeeland gehuurd? Dan gaat u een heerlijke vakantie tegemoet. Tijdens uw vakantie in Zeeland zult u zich niet snel vervelen. De provincie heeft heerlijke stranden, prachtige steden en dorpen en heerlijke routes voor wandelaars en fietsers. De regionale VVV van Zeeland lanceert regelmatig nieuwe ideeën om u als bezoeker nog meer naar de zin te maken.

Lees verder >

Het strand van Terschelling

Door Silke op zondag 24 januari 2016.

Het Waddeneiland Terschelling heeft maar liefst 30 km aan stranden die op sommige plekken meer dan 500 meter breed zijn. De stranden zijn licht glooiend en daardoor een ideaal speelterrein voor kinderen. De badstranden van Terschelling liggen vooral aan de noordkant van het eiland. De meest populaire stranden op Terschelling zijn West aan Zee, Midsland aan Zee en Formerum. Het rustigste strand vind je bij paal 18.

Lees verder >