Wie gun jij een fantastisch begin van 2017?

Door Marielle op maandag 12 december 2016.

Wie gun jij een fantastisch begin van het nieuwe jaar 2017?

Fijn op Vakantie geeft een mini midweek (van dinsdag 3 januari tot vrijdag 6 januari 2017) weg naar Duinland A  een 5 persoons geschakeld vakantiehuis vlak aan zee met sauna.

Wat moet je doen: Like en deel Fijn op Vakantie op Facebook en volg Fijn op Vakantie op Instagram

Tag degene in je reactie op Facebook, die jij een mini midweek weg gunt en vertel in één zin waarom. Reageer vóór 21 december, wij maken 23 december de winnaar bekend.

*Voorwaarden voor deelneming

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Hippe strandtent

Door Peter op maandag 30 juni 2014.

Sissy-Boy is een Nederlandse kledingketen en bestaat sinds 1982. Het bedrijf verkoopt kleding voor mannen, vrouwen en kinderen, huishoudtextiel en huisraad. Sissy-Boy heeft meer dan 30 winkels in Nederland en België. Maar ook aan het strand kun je kennismaken met dit hippe merk. 

Lees verder >

In de winter naar Ameland

Door Silke op woensdag 20 december 2017.

De schitterende winterzon, frisse koude zeelucht, en de duinen bedekt onder een laagje van ijskristalletjes… Ameland is prachtig in haar winterjasje! In de zomer is er al heel veel strand voor de toeristen die het eiland bezoeken, maar in de wintermaanden bent u bijna de enige op het strand. Dat is een onwerkelijke, bijna sprookjesachtige ervaring.

Lees verder >

Naakt op het strand

Door Peter op woensdag 3 juni 2015.
Categorieën:Cultuur

De Amerikaanse kunstenaar Roy Lichtenstein werd in 1923 geboren in New York. Hij maakte schilderijen die vooral bekend zijn geworden door de stripachtige afbeeldingen met felle, primaire kleuren zoals rood, geel en blauw. In zijn werken gebruikte hij een speciaal soort stippen. Deze zogenaamde raster-dots kun je ook terugvinden in krantenfoto's en stripboeken. De omlijningen van zijn werk maakte hij vaak erg dik met zwarte verf en hij maakte veel gebruik van tekstballonnen. Hierdoor kregen zijn schilderijen de typische striplook.

Lees verder >