Wonen aan het strand

Een vakantiewoning aan het strand, wie wil dat nu niet? Het is een droom van heel veel mensen om tijdens de vakantie lekker dicht bij de zee te wonen. Het is natuurlijk heerlijk om je appartement te verlaten en rustig door de duinen naar het strand te wandelen met je handdoek onder je arm. Of ’s avonds na het eten nog even gezellig met elkaar een wandeling over het strand te maken.

Genieten in de duinen

U denkt misschien dat een zo’n vakantieadres direct aan zee alleen is weggelegd voor mensen met een dikke portemonnee. Toch hoeft dat niet. Bij Fijn op Vakantie hebben we een kleinschalig, betaalbaar appartementencomplex met 6 appartementen gevonden dat op minder dan 150 meter van het strand ligt. De appartementen Zandkorrel zijn geschikt voor maximaal vier personen en eenvoudig, maar ruim en compleet ingericht. Ieder appartement beschikt over een lichte woonkamer met open keuken en twee slaapkamers op de verdieping. Vanuit de woonkamer komt u via een schuifpui op uw terras met uitzicht op de duinen.

Nieuw strand

De appartementen Zandkorrel liggen aan de Noord-Hollandse kust. In Schoorl aan Zee (Camperduin) liggen de woningen aan de rand van de duinen en op 150 meter van een heel nieuw strandgebied. In 2014 is, op de plek waar eerst de Hondsbossche Zeewering lag, 30 miljoen kubieke meter zand neergelegd om het achterland te beschermen tegen de zee. Nederland heeft er met dit project 400 voetbalvelden duinen en strand bijgekregen. Geniet van het brede, rustige strand met schoon zand en zelfs een binnenmeer. Deze lagune stroomt bij vloed vol met vers zeewater.

Shoppen aan zee

Bij een vakantie in een appartement Zandkorrel is de kans groot dat u vooral lekker op uw terras gaat zitten, door de duinen gaat fietsen of op het strand bent. Toch is het goed om te weten dat prachtige dorpen als Bergen en Schoorl, maar ook middeleeuwse kaasstad Alkmaar op fietsafstand liggen.  Prima plekken om lekker een middag te shoppen of gezellig uit eten te gaan.

Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid van de Zandkorrel appartementen en kom snel een paar dagen genieten aan de kust!

De zekerheid van: